Tempur pute best i test: Orginale vinnere

Tempur madrasser og tempur overmadrasser har gjennom flere år levert markedets beste på både komfort og støtte for kroppen. Også putene fra Tempur er en testvinner når det gjelder kvalitet og komfort, med flere av de samme egenskapene som madrassene har. Tempur sine produkter er kvalitetssikret, produsenten er en anerkjent leder innen søvninnovasjon og kjent for å levere høykvalitetsprodukter. I likhet med madrassene er putene laget av Tempur sitt eget viskoelastiske materiale, som først ble utviklet av NASA. Tempur sine produkter gir deg unike egenskaper med madrasser og puter som tilpasser seg kroppen form, støtter der du trenger det mest og gir en avslappende søvnopplevelse. Den største forskjellen mellom vanlige puter og Tempur-puter er at materialet tilpasser seg din kropp, temperatur og gir nakke og hodet støtte gjennom hele natten. Vanlige puter derimot mister ofte formen etter lang bruk og gir heller ikke den nødvendige støtten for nakke og hodet.

Et bredt utvalg av ulike varianter av tempurpute

Selv om andre produsenter prøver å etterligne Tempur sine puter er likevel Tempur pute vinneren. Prisen er naturligvis høyere enn andre puter, men i Tempur pute-test er produktenes egenskaper verdt hver krone. Tempur har et bredt utvalg av puter som passer ulike behov, enten du foretrekker en klassisk form, ergonomisk design eller en spesialdesignet Tempur pute nakke- og skuldersmerter. Uansett hvilken du velger får du en pute som tilpasser seg din kroppsform, gir skreddersydd støtte, langvarig komfort, lindring av smerter ved å redusere trykkpunkter og et produkt med en kvalitet som varer i flere år.

Våre anbefalte produkter i 2024

For mange kan det føles dyrt å investere i en Tempur-pute. Tilbud og Tempur-pute salg kan derfor være fint å følge med på. Prislappen på en pute varierer fra modell til modell, men du må regne med å betale minst 1000 kroner for en pute. Tempur anbefales til deg som vil investere i egen helse og søvnkvalitet. Vi gir deg våre beste testvinnere.

Beste kjøpet for deg som ønsker en mykere pute fra Tempur

Tempur Comfort Pillow SmartCool Medium

Tempur sin Comfort Pillow SmartCool Medium er det beste kjøpet for deg som ønsker en mykere pute fra Tempur. Puten inneholder Tempur-materialet som har trykkavlastende egenskaper, men en mykere form, med fyll av Tempur Micro Cushions som gir en luksuriøs følelse og ekstra myk komfort. Puten egner seg godt for alle sovestillinger og har et trekk med SmartCool-teknologi som gir pustende egenskaper. Putetrekket er vaskbart og puten kommer i størrelsen 50×70 centimeter.

Allsidig støttepute som gir god avlastning

For gravide, personer med ryggproblemer eller deg som bare ønsker en klemmepute kan Tempur Hug anbefales. Denne allsidige puten kan brukes som klemmepute, støttepute når du leser eller ser på TV i sengen og på sofaen, som støtte mellom beina når du sover på siden/ryggen eller som erstatning for to puter i dobbeltsengen. Brukes puten som støttepute vil den gi god avlastning mellom bena. Tempur Hug er laget med samme Tempur-materale som madrassene og gir deg komplett støtte gjennom natten. Puten består av viskoelastiske celler som aktivt former seg etter og tilpasser seg din kropp, slik at du får best mulig komfort, støtte og en god natt søvn. Tempur Hug er 37 centimeter bred og 120 centimeter i lengden.

Myk pute med buet form på den ene siden og tradisjonell på den andre

Symphony er en pute laget i mykere Tempur-materiale for perfekt komfort og med to sider som gir mykhet og støtte, enten du sover på ryggen eller siden. Med et tosidig design er den ene siden av puten har en lett buet form som gir støtte når du sover på ryggen, mens den andre siden har en tradisjonell form til deg som sover på siden. Symphony har et allergivennlig putetrekk som er resistent mot midd, myk i struktur og kan enkelt tas av og vaskes i maskinen. For best komfort er puten tilgjengelig i flere størrelser, slik at du kan velge den som passer deg og dine behov best. Vi anbefaler Tempur Symphony til deg som vil ha kvalitet, komfort og støtte til under 2000 kroner.

Den perfekte puten til deg som vil ha en ergonomisk sovestilling

Tempur-pute Original er det perfekt kjøpet til deg som vil ha en rimeligere pute og ergonomisk sovestilling. Original er, som ordet sier, produsenten originale pute laget i Tempur-materiale som gir optimal trykkavlastning og støtte til hode, nakke og skuldre, samtidig som ryggraden får hvile naturlig. Puten kommer med et allergivennlig trekk som enkelt kan tas av og vaskes i maskinen. Til deg som leter etter en Tempur-pute barn kan Original også by på størrelse som passer de yngste barna. Original Junior er 40 centimeter i lengden , 26 centimeter bred og 7/4 centimeter tykk. Utover det kan Tempur Original kjøpes i størrelser small, medium, large og x-large. Vi anbefaler Tempur sin originale og bestselgende pute til deg som vil ha økt komfort og støtte til en gunstig prislapp.