Tempur overmadrass: Best på komfort og støtte

En god seng med riktig madrass er viktig, også når det gjelder overmadrass. Tempur overmadrasser reduserer trykk på ledd og muskler, tar vare på helsen din og er best på komfort og støtte.

For optimal nattesøvn og søvnkomfort krever det investering i seng og madrasser, i tillegg til å sørge for et soverom med riktig klima og atmosfære. Når det gjelder overmadrass Tempur er dette blant markedets beste når det gjelder komfort, støtte og kvalitet. Med en overmadrass Tempur får du en madrass som tilpasser seg din kroppsform for en mer avslappende nattesøvn. Madrassene reduserer trykk på ledd og muskler og gir forbedret holdning, helse og velvære. Overmadrass Tempur er laget av kvalitetsmaterialer som sikrer lang holdbarhet og komfort over tid. Selv overmadrassen koster mer enn andre, vil du på den andre siden investere i god søvnkvalitet og best mulig komfort for kroppen din. Overmadrass Tempur er et godt valg til deg som lider av rygg- eller leddsmerter, men også helt friske personer. For deg som deler seng med en partner vil en overmadrass Tempur reduserer gi roligere søvn, uten at du merker at partneren din beveger seg i løpet av natten.

Fordelene ved overmadrass med tempur

Det er mange grunner til å velge overmadrass Tempur og produktene kommer i flere størrelser som passer både større og mindre senger. Med en overmadrass Tempur er følgende fordeler verdt investeringen:

  • Madrassene er laget med Tempur sin egne teknologi med minneskum som tilpasser seg din kropp, noe som gir overlegen støtte og komfort hele natten.
  • Tempur sine overmadrasser er designet med optimal trykkavlastning som fordeler vekten jevnt, reduserer trykkpunkter og gir en avslappende følelse og behagelig nattesøvn.
  • Overmadrassene har også temperaturregulerende fordeler med materialer som tilpasser seg kroppens temperatur, uansett årstid.
  • Summen av alle egenskapene til overmadrass fra Tempur er at du vil våkne mer uthvilt og generelt oppleve bedre søvnkvalitet.

Våre anbefalte produkter i 2024

Tempur sine overmadrasser kommer i flere tykkelser, fastheter og størrelser, hvor alle har egenskaper som skal gi økt søvnkvalitet og komfort. Vi har samlet vår beste anbefalinger av overmadrass Tempur. Pro Lux kommer i flere størrelser, to tykkelser og fasthetsgradene myk, medium eller fast.

Tempur sin beste overmadrass i tre ulike fasthetsghrader

For deg som vil ha det beste av det beste når det gjelder både kvalitet og komfort er Pro Lux toppmodellen av overmadrass. Tempur har her utviklet sin mest adaptive trykkavlastende overmadrass som tar komfort og støtte til et nytt nivå. Overmadrassen kan fint brukes på enhver seng med madrass i god stand. Pro Lux er laget av Tempur sin nyeste Advanced Material som avlaster 20 prosent mer trykk, absorberer mer bevegelse og tilpasser seg kroppen enda bedre. Inni madrassen er det milliarder av ultrasensitive celler som tilpasser din unike vekt, form og varme, slik at du får ekte, avslappende søvn. Pro Lux kommer i flere størrelser hvor du kan velge mellom Tempur overmadrass 180×200 og helt ned til 80×200 cm. I tillegg kan Pro Lux kjøpes i tre ulike fasthetsgrader ut ifra hvilken komfort og sette du ønsker. Denne varianten av Pro Lux har en tykkelse på 10 centimeter, men identisk overmadrass finnes også i 8 centimeter tykkelse. Vi anbefaler Pro Lux overmadrass Tempur til deg som vil ha best mulig søvnkvalitet, komfort og støtte. Med en garanti på 10 år er du sikret at hver krone er verdt investeringen. Trekket på overmadrassen har en antibakteriell behandling og kan vaskes på 60 grader, noe som gir bedre hygiene og renere atmosfære på soverommet.