Test av madrassbeskytter – forlenger levetiden til madrassen din

En madrassbeskytter tar vare på madrassen og senga di. Dette er en enkel og rimelig investering som sørger for mindre slitasje og økt levetid på madrassen. I tillegg bidrar det til enklere renhold og bedre hygiene.

Mange fordeler

Med en madrassbeskytter beskytter du sengen mot smuss og flekker som måtte trenge gjennom lakenet. Madrassbeskytteren plasseres oppå overmadrassen og fungerer som et ekstra lag mellom madrass og laken. Hvis du skulle være så uheldig å søle noe i sengen, så er det både praktisk og enkelt med en madrassbeskytter som du kan putte i vaskemaskinen. Resultatet er et tørt og godt sovemiljø, samt mindre slitasje på seng og madrass.

I vår testguide har ulike madrassbeskyttere blitt vurdert utifra komfort, kvalitet, produktegenskaper og brukervennlighet.

Våre anbefalte produkt i 2022

Premiummodell: madrassbeskytter med temperaturregulering

Produktnavn: Temperaturregulerende madrassbeskytter

Lenke til produkt: https://bedtime.no/produkt/temperaturregulerende-madrassbeskytter/

Denne innovative madrassbeskytteren er laget med faseendringsteknologi, utviklet av NASA. Materialet sørger for en luftgjennomstrømning inne i madrassbeskytteren som fungerer som temperaturregulerende. Denne modellen er spesielt anbefalt til deg som svetter mye i løpet av natten, eller føler deg ubehagelig varm. Samtidig er dette en madrassbeskytter som også fungerer fint for deg som blir kald. Madrassbeskytteren tilpasser seg slik at den sørger for en jevn temperatur – ikke for kaldt og ikke for varm. Produktet består av 100 prosent bomull og er meget komfortabel å ligge på. Dette er et produkt som sørger for at madrassen din ikke trekker til seg væske eller blir misfarget. Madrassbeskytteren kommer i fire ulike størrelser og er utstyrt med strikk som sørger for at den sitter godt rundt madrassen din. Modellen har en behagelig stretch og myk overflate. Denne allsidige typen madrassbeskytter kan brukes på alle sengene i hjemmet. Testvinner!

Madrassbeskytter fra kjente Bedre Nætter

Produktnavn: BN Madrassbeskytter

Lenke til produkt: https://www.bedrenaetter.no/madrassbeskytter-90×200-by-bedre-naetter-1.html

Her har du en madrassbeskytter som er designet av den kjente produsenten Bedre Nætter. Den allsidige modellen måler 90 x 210 cm og har en vekt på 1 kilo, og denne passer til overmadrasser med 4-10 cm høyde. Det rutete mønsteret bidrar til jevn fordeling av fyll, noe som igjen bidrar til god liggekomfort. Madrassbeskytteren er laget av 100 prosent bomull med en tetthet på 350 gr/m2. Dette gir en fyldig, luftig og behagelig madrassbeskytter som tilfører et ekstra lag komfort til sengen din. Med store, elastiske stropper i hvert hjørne er det enkelt å feste og ta av overmadrassen. Ved behov kan madrassbekytteren vaskes ved 30-60 grader. Her får du et kvalitetsprodukt med lang holdbarhet og behagelig komfort. Bedre Nætter er en skandinavisk produsent med et mål om å få andre til å sove bedre og har på kort tid blitt en stor kundefavoritt i det nordiske markedet.

Praktisk og allsidig madrassbeskytter til dobbeltseng

Dette er en formsydd madrassbeskytter med belagt bakside og myk bomullsoverflate. Det sørger for god beskyttelse mot eventuelle lekkasjer og søl, samt at det ikke er ubehagelig eller klamt å ligge på. En stor fordel med denne modellen er holdbarheten og slitestyrken – dette er et produkt du kan ha nytte av i mange år fremover. Madrassbeskytteren kan kokvaskes og holder seg like fint vask etter vask. Videre er produktet antimuggbehandlet og antibakterielt. Om ikke det var nok så er madrassbeskytteren Oeko-Tex 100 merket, det vil si fri for skadelige kjemikalier. Her har du en madrassbeskytter i størrelse 180 x 200 cm som passer perfekt enten det er til din egen seng, på gjesterommet eller til utleieboliger.  

Madrassbeskytter til junior

Med Absoplus får du en 100 prosent vanntett madrassbeskytter bestående av hele fem lag. Med denne er man sikret hygienisk beskyttelse mot lekkasje uten at det føles klamt. Madrassbeskytteren brukes under et vanlig laken, og er både stødig og behagelig å ligge på. Materialet består av 100 prosent polyester og modellen ar en meget høy absorpsjon (opp til 2 l/m²). Produktet får pluss for å være Oeko-Tex 100 merket, det vil si helt fri for miljøfarlige- og allergifremkallende stoffer. Størrelsen på denne modellen er 70 x 140 cm.

Madrassbeskytter med silkefyll

Skap topp komfort i sengen med denne herlige madrassbeskytteren som består av 100 prosent mulberry silkefyll. Dette sørger for at du ligger både mykt og behagelig, samtidig som du tar godt vare på madrassen din. Med silke får du en temperaturregulerende madrassbeskytter som oppleves varm om vinteren og sval om sommeren. Silkefyllet absorberer også fuktighet slik at du ikke føler deg klam og det dannes samtidig mindre grobunn for bakterier og midd. Modellen har praktiske strikker i alle fire hjørner som sørger for at den holder seg på plass. Dette er en allergivennlig madrassbeskytter med bomullstrekk som er Oeko-Tex 100 merket. Produktet er tilgjengelig i flere standardstørrelser og gir sengen din både et eksklusivt preg i kombinasjon med god beskyttelse. Madrassbeskytteren kan vaskes på 40 grader og er formet slik at fylles holder seg godt på plass i lang tid.

Madrassbeskytter i ull

Her får du en madrassbeskytter som kan benyttes på begge sider. Med elastiske hjørner er du sikret god passform rundt madrassen. Når du velger ull får du et naturlig rent produkt som puster med temperaturregulerende egenskaper – dette passer fint for deg som liker å ha det litt kaldt på soverommet uten at du trenger å bekymre deg for å fryse. Ull er i tillegg naturlig antibakterielt og holder seg rent mye lenger enn andre tekstiler. Det betyr at du ikke trenger å vaske ull like ofte som andre tekstiler, samt at det blir like rent ved vask på lavere temperaturer. Denne madrassbeskytteren er vaskbar på 40 grader. Modellen er laget av 100 prosent bomullsfrotté, fylt med 100 prosent ull. Madrassbeskytteren er tilgjengelig i flere ulike størrelser og kan benyttes på madrasshøyde opp til 30 cm.