Tempurmadrass som former seg etter din kropp

En god seng med riktig madrass er viktig for kropp, helse og søvn. Tempur madrasser er best på både komfort og støtte ved å reduserer trykk på ledd og muskler, tar vare på helsen din og økt søvnkvalitet.

For optimal nattesøvn og søvnkomfort krever det investering i seng og madrasser, i tillegg til å sørge for et soverom med riktig klima og atmosfære. Av madrasser er det et stort utvalg hvor du kan velge mellom myke, faste, tykke, billige og dyre produkter. Tempur madrass er markedets beste på både komfort og støtte for kroppen, men hva er Tempur madrass?. Madrassene er laget av et unikt viskoelastisk materiale, som først ble utviklet av NASA for å lindre presset som astronauter føler under avreise. I dag blir Tempur-madrass brukt av både friske og personer som lider av rygg-, ledd- eller muskelsmerter. Den store forskjellen fra Tempur madrass og vanlige er at den tilpasser seg kroppens form, temperatur og gir en støttende søvnopplevelse. Madrassene tilpasser seg din kropp, noe som gir støtten du trenger. I tillegg til at en Tempur-madrass har en unik evne til å absorbere og minimere bevegelser. Dette betyr at du ikke vil merke bevegelsene fra partneren du sover med. Summen av Tempur sine egenskaper har gjort madrassene til markedets beste når det gjelder komfort, støtte og kvalitet.

Kvalitet, komfort og bedre søvn med Tempur

Velger du Tempur får du en kvalitetsmadrass med lang holdbarhet og som tilpasser seg din kroppsform for en mer avslappende nattesøvn. Madrassene reduserer trykk på ledd og muskler og gir forbedret holdning, helse og velvære. I tillegg får du følgende fordeler som gjør Tempur verdt investeringen:

  • Madrassene er laget med Tempur sin egne teknologi med minneskum som tilpasser seg din kropp, noe som gir overlegen støtte og komfort hele natten.
  • Tempur sine overmadrasser er designet med optimal trykkavlastning som fordeler vekten jevnt, reduserer trykkpunkter og gir en avslappende følelse og behagelig nattesøvn.
  • Madrassene har også temperaturregulerende fordeler med materialer som tilpasser seg kroppens temperatur, uansett årstid.
  • Summen av alle egenskapene til madrass fra Tempur er at du vil våkne mer uthvilt og generelt oppleve bedre søvnkvalitet.

Tempur-madrass pris: Dyre og billigere alternativer

Selv madrassen fra Tempur koster mer enn andre, vil du på den andre siden investere i god søvnkvalitet og best mulig komfort for kroppen din. Tempur er et godt valg til deg som lider av rygg- eller leddsmerter, men også helt friske personer. For deg som deler seng med en partner vil en overmadrass Tempur reduserer gi roligere søvn, uten at du merker at partneren din beveger seg i løpet av natten. Når det gjelder pris er Tempur dyrt for mange, men Rave Furniture tilbyr også kvalitet og komfort med sine Tempur-inspirerte madrasser. Premium-madrassene fra Rave Furniture koster nesten halvparten av Tempur, men har samme egenskaper med å tilpasse seg kroppsformen din, gi god støtte, komfort, motstand mot bevegelser og en overlegen holdbarhet. Både Tempur og Race Furniture har madrasser i ulike størrelser, tykkelser og fasthetsgrader, slik at du kan velge den som passer dine behov best.

Våre anbefalte produkter i 2024

Vi gir deg våre to beste anbefalinger av Rave Furniture og Tempur-madrass for vond rygg, helseplager eller til deg som bare ønsker optimal komfort og støtte.

Opplev restituerende søvn hver natt med Tempur sin beste madrass

tempur madrass

Tempur Prima er produsentens mest tilpasningsdyktige og beste madrass de har laget. Prima gir deg restituerende søvn hver natt ved å gi kroppen din fullstendig støtte og komfort gjennom trykkavlastning. Madrassen er laget av Tempur sin nyeste Advanced Material som gir 20 prosent mer reduksjon av trykk, sammen med forbedret tilpasning for din kropp og bevegelsesisolasjon. Resultatet er en madrass som tar støtte og komfort til et nytt nivå. Med en gang du legger på madrassen vil du kjenne at cellene i materialet tilpasser og former seg etter din kroppsform, -vekt og -varme. Prima har en tykkelse på 21 centimeter og kommer i fastheter på myk, medium eller fast. Utvalget av størrelser er også stort med Tempur madrass 90×200 og helt opp til 200×210 centimeter. Den minste madrassen er 80×200 centimeter. Vi anbefaler Prima til deg som vil investere i helse, velvære og en mer uthvilt hverdag.

Et billigere alternativ til den ordinære Tempur-madrass

For deg som vil ha optimal støtte og komfort, men synes Tempur blir for dyrt, kan Rave Furniture være et godt alternativ. Visco Premium er inspirert av den ordinære Tempur-madrass, men for en billigere penge. Madrassen er 18 centimeter tykk i høyden, hvor 9 centimeter er viskoelastisk skum og 9 centimeter er hr 42 kaldskum. Resultatet er en god kombimadrass som kan brukes i alle senger, gitt at du kjøper riktig størrelse. Madrassens innhold av viskoelastisk skum gjør den trykkavlastende, støttende og komfortabel. Det er også bevist at man beveger og snur seg mindre med Tempur-madrass, noe Visco Premium også gir deg. Madrassen kommer i fasthetene fast og medium og i størrelser med bredde på 75 og helt opp 200 centimeter. Når det gjelder lengde på madrassen kan du velge mellom 190, 200, 210 og 220 centimeter. Vi anbefaler Rave Furntiture sin Premium tempur-madrass til deg som vil ha mye komfort, støtte og kvalitet for pengene.