Problemer med å sove i lyse omgivelser? Ikke noe problem! Se vår sovemaske-test!

Mange av oss trenger å ha det helt mørkt for å få sove, men det er ikke alltid like lett å få det så mørkt som man trenger. En sovemaske er et enkelt og effektivt produkt som kan gjøre underverker for søvnen din! Det er et slags hodebånd, som har ekstra stoff foran øynene, som forhindrer at du får lys i øynene – enkelt og greit! En sovemaske er en perfekt løsning for alle som er plaget av morgensol som sniker seg inn gjennom gardinene og forstyrrer søvnen din. De er også ypperlige å bruke hvis du skal sove i rom med lyset på.  En sovemaske er også flotte å bruke på reise – du blir sikret at det er mørkt nok til at du sovner, selv om du aldri har vært der før! De er også flotte å bruke når du skal reise med for eksempel tog eller fly, og vet du kommer til å trenge en lur på veien. Dette er en billig og rask løsning, og vi skal her se på en rekke flotte modeller! 

sovemaske dame

Sovemaske med vekt, fra Cura of Sweden

Cura of Sweden er kjent for å gjøre nattesøvnen til det norske folk bedre, da spesielt gjennom sine fantastiske vektdyner. Men de byr også på flotte sovemasker! Denne modellen, Eye Rest, gir deg ikke bare et komfortabelt mørke som hjelper deg med innsovningen, har også innsydde glassperler som øker vekten til masken. Når masken har litt økt vekt, vil den gi deg et behagelig trykk rundt og på øynene, som for mange virker svært avslappende!

Sovemasken kommer med et innlegg som inneholder bomull og glassperler, som du kan legge inn i masken for å variere vekten ettersom hva du syntes er mest komfortabelt. Det ytre laget er laget av bambusviskose, et stoff som er kjent for å ha avkjølende egenskaper. Det er mykt, og er naturlig pustende, og vil ikke oppleves som for varmt eller klamt. Denne masken vil holde på den kjølende effekten gjennom hele natten, og sørge for at du får sove godt! 

Selvfølgelig sørger masken for at lys ikke slipper gjennom, og vil invitere deg til en virkelig god natts søvn! Masken har et enkelt, sort design, og er stor og god nok til å passe for alle hodetyper.  Dette er en perfekt sovemaske for alle som trenger det lille ekstra for å sovne. Siden dette er en øyemaske med ekstra tyngde, kan du også oppleve en lett, masserende effekt fra de mange glassperlene – noe som gjør dette til et ekstra flott og avslappende produkt! Med en sovemaske som dette er du garantert en god natts søvn, uansett om du er hjemme eller på reise. Prøv en sovemaske med tyngde i dag!

sovemaske barn

Perfekt for reiser – beskytter sminken!

Med denne sovemasken vil du effektivt kunne blokkere ut alt av uønsket lys, helt enkelt! Masken er litt stivere enn andre på markedet, og er mer formet. Dette gir deg svært god komfort! Det gjør det også til den ultimate sovemasken å ha med seg på reiser, da den ikke kommer til å komme i kontakt med øyesminke, og da heller ikke gni den utover mens du sover! Slik vet du at du er helt fresh når du våkner, både på utsiden og på innsiden!

Hodebåndet er elastisk og sørger for at masken holder seg på plass, helt uten å stramme. Selve «paddingen» har et silkemykt stoff på utsiden, som gjør den svært behagelig å ha på seg. Masken har et enkelt design med striper, og er svært enkelt å pakke med seg. Helt perfekt for reiser! 

sovemaske normal

Presser ikke mot øynene dine

Denne sovemasken har tatt inspirasjonen sin fra solbriller! Den myke og komfortable masken er utformet litt på samme måte som vanlige, store solbriller, ved at selve stoffet ikke kommer helt inntil øynene dine når du har den på. Slik får du heller ikke noe trykk på øynene, hvilket gjør dette til en flott sovemaske for alle som syntes dette er et problem med mer standard sovemasker.

Stoffet på innsiden er laget av super-mykt mikrofiber, som gir deg deilig komfort på områdene rundt øynene. Det elastiske hodebåndet sørger for perfekt passform, og ser til at masken ikke sklir av deg mens du sover. Stoffet på utsiden, er overraskende hardført, og svært enkelt å holde rent. Dette er en flott sovemaske som det er perfekt å bruke når man er ute å reiser! Denne modellen kan du få i forskjellige farger.

beste sovemaske

Ekte luksus med silke-sovemaske!

For ekte luksus når du skal sove – så er det faktisk ingen ting som slår ekte silke. Mulberry silke er et utrolig behagelig, komfortabelt og naturlig produkt som virkelig oser av kvalitet! Dette er uten tvil en vakker og effektiv sovemaske. Silke som dette, vil oppleves som svært mykt mot huden din, og gir ingen tyngde-følelse. Silken er også naturlig kjølende og temperatur-regulerende, og vil virke oppkvikkende både for kropp og sjel! Mulberry silke er også fuktighets-transporterende, og vil holde deg komfortabel fra du tar masken på, til du tar den av igjen – garantert! 

Hodebåndet sørger for at masken sitter godt på hele tiden, og virker ikke ubehagelig å ha på seg. Sovemasken kommer garantert til å stenge alt av lys ute, og gir deg det perfekte mørket du trenger for å kunne sove godt.

Dette er en sovemaske som du kan bruke gjennom hele året, og passer like godt hjemme som den gjør når du er ute på tur. Denne sovemasken får du i to elegante farger, enten med en luksuriøs gull-finish, eller i en stilren sort. Dette er virkelig ekte luksus for øynene dine, og kommer til å gjøre underverker for søvnkvaliteten din! For alle som elsker å skjemme seg selv bort, så er dette vår Sovemaske – Best i Test!