Hvilken madrass er best?

Ikke undervurder en god natt søvn

Sliter du med å få en skikkelig god natts søvn, uten at du klarer å finne ut grunnen til at det er slik? Da kan det være at sengen din ikke er en like god støtte som du kanskje tror at den er. Det å velge riktig seng er nemlig ikke verdens enkleste oppgave.

Når du skal ta en slik beslutning, så er det viktig å ta dine behov med i betraktningen. Det finnes mange typer madrasser, så det er viktig å finne ut hva akkurat du trenger. Er sengen du har en for myk seng eller en for hard seng? Er det på tide med en ny seng, eller er det madrassen som er problemet?

Få kartlagt mest mulig, så også du kan sove godt hele natten med noen av våre anbefalte produkter!

Venus Natural 180 x 200 produktomtale

Venus Natural er en rammemadrass som passer perfekt til et par eller en person som bare ønsker seg en ekstra stor seng. Med mål på 180 x 200 centimeter, er denne rammemadrassen er så stor at det regnes som en dobbelseng.

Denne rammemadrassen er designet med Venus sitt eget fjærsystem. Dette i kombinasjon med pocketfjær og 7 bedre™ komfortsoner. Denne rammemadrassen er veldig komfortabel, med andre ord.

I tillegg får du en Mayan Pulse overmadrass med på kjøpet, noe som sikrer god komfort for hele kroppen din.

venus rammemadrass
Beste rammemadrass
hard madrass test

Senses Elegance 120 x 200 produktomtale

Når Senses Elegance ble produsert, var det med deg som forbruker i fokus. De vet hvor viktig det er å sove godt, og for at det skal være mulig så må du ha en god madrass i sengen din.

En god natts søvn er noe de gjør mulig gjennom en kombinasjon av naturlige materialer og den nyeste teknologien. Dette er en teknologi som gir optimal støtte.

Når du kjøper dette produktet får du altså en Senses Elegance Rammemadrass. Målene på den er 120 x 200 centimeter, noe som vil si at den er en bred enkeltseng.

Du får også en fire centimeter tykk latekskjerne med et Rönd-trekk, som er både Svanemerket, absorberer fukt og skånsom mot huden.

Jupiter Wood 90 x 200 produktomtale

Jupiter Wood Rammemadrass er en rammemadrass som er 90 centimeter bred og 200 centimeter lang. Dette er standardmålene på en enkeltseng, og dette er en type seng som du vil finne i de fleste barnerom.

Denne rammemadrassen har mye til felles med Senses Elegance, det er bare det at det er størrelsen som er forskjellig. Med på kjøpet av denne rammemadrassen får du nemlig en fire centimeters overmadrass med latekskjerne.

I tillegg er den utviklet med 5 komfortsoner, så det er ingen tvil om at denne madrassen gir en god søvnopplevelse til barna dine.

Det å velge riktig madrass

Nå har vi sett på tre ulike rammemadrasser.
Som rammemadrasser er de ganske like og de hadde flere av de samme gode egenskapene, men det var forskjellige merker på sengene. Men det er ikke bare merkene på sengene som varierer, det samme gjelder for type madrass.

For hvilken madrass er best, egentlig?
Det som er den beste madrassen for deg, trenger nødvendigvis ikke være den beste madrassen for din partner.

Det er altså ikke slik at du og din partner må ha samme madrass fordi dere sover i samme seng.
Nei, dere skal begge velge en madrass som for dere individuelt. Derfor skal vi ta en nærmere titt på ulike madrasstyper nedenfor.

Mayan Rönd Overmadrass produktomtale

Mayan Rönd er en overmadrass som passer til en 180 x 200 rammemadrass. Denne overmadrassen har en kjerne som består av 100 % lateks. På grunn av hvordan dette materialet er utvunnet, så er madrassen både allergivennlig og miljøvennlig.

Denne overmadrassen har fått navnet sitt etter trekket som er rundt selve madrassen – Rönd. Dette er et trekk som består av et antibakterielt stoff og er Svanemerket, så du kan føle deg helt trygg for alle tenkelige farer når du sover på denne madrassen.

Enten du har vond rygg eller bakterier som din største frykt, så bør du sjekke ut Mayan Rönd Overmadrass. Det må også nevnes at en overmadrass alltid bør kombineres med en rammemadrass eller annen seng.

madrass best i test
madrass test

BN Latex Fjærmadrass produktomtale

En typisk fjærmadrass inneholder ofte 220 fjærer pr kvadratmeter. BN Latex Fjærmadrass kjennetegnes imidlertid av at den inneholder flere fjærer.

Den inneholder så mye som 300 fjærer pr kvadratmeter. I tillegg er fjærene fordelt på 7 komfortsoner, noe som betyr at denne madrassen har potensiale til å vare enda lenger enn en tradisjonell fjærmadrass.

I tillegg til fjær, inneholder madrassen lateks. Det er et stoff som sikrer optimal støtte og er allergivennlig, og det gjør at du kan sove godt på en 120 x 200 fjærmadrass gjennom hele natten uten en eneste bekymring hver eneste natt.

Mayan Latex Skummadrass produktomtale

Hvis du er på jakt etter en god natts søvn, samtidig som du vil gjøre noe fint for miljøet, så bør du vurdere å kjøpe Mayan Latex Skummadrass på 90 x 200 centimeter .

Som navnet tilsier består denne madrassen av lateks, så den er helt organisk og CO2 nøytral. Rundt madrassen er det et Tencel-trekk, og denne typen trekk kjennetegnes av at den er laget av trespon.

Takket være vulkaniseringsmetoden, så har denne skummadrassen en mer elastisk cellestruktur, noe som sikrer en komfort som du aldri har sett maken til.

Denne skummadrassen har en rekke andre gode egenskaper også, deriblant at den er fremstilt av et antibakterielt stoff. Den er altså ikke bare behagelig å ligge på, den er også trygg på andre områder også!

madrass test