Oppblåsbar Madrass Test

Ethvert hjem trenger en oppblåsbar madrass. Enten du skal på camping eller kun trenger en ekstra sengeplass, vil en oppblåsbar madrass være nøkkelen. Men det er mye som skiller modellene fra hverandre. Du kan velge mellom en selvoppblåsbar madrass, eller fokusere på stabilitet og komfort. 

For å få mest mulig ut av budsjettet og for å unne både deg og fremtidige gjester en god natt søvn på madrassen, gjelder det å velge riktig variant. Vi har sett på noen av de mest populære luftmadrasser, slik at du enklere kan velge en å klikke med deg hjem. Oppblåsbare madrasser er praktiske, komfortable og best av alt: De tar ikke opp mye plass.

Våre anbefalte produkt i 2022

Flow Airbed Double: Oppblåsbar madrass best i test

Flow Airbed Double er en oppblåsbar madrass av høy kvalitet med flere gode funksjoner. Denne modellen egner seg like godt på campingtur som til bruk i hjemmet. Madrassen tar opp minimalt med plass og er både robust, stabil, smart og komfortabelt. Den oppblåsbare madrassen er produsert i mykt plyesterponge, og innsiden er utrustet med et lufttett TPU-belegg. Detter er valget for de som ønsker det beste av beste innen luftmadrasser.

Flow Airbed Double

Flow Airbed Double er en oppblåsbar madrass av ypperst kvalitet. Denne doble luftmadrassen er produsert med et ekstremt mykt materiale og et lufttett TPU belegg på innsiden. Kombinasjonen av det komfortable materialet og den smart innsiden, sørger for en svært sikker, stabil og høyt ytende luftmadrass.

Dette er en modell som egner seg like godt på camping, som i hjemmet til overnattingsgjester. Når den PFC-frie dobbeltsengen er tom for luft, blir den svært kompakt og er dermed enkel å frakte med seg hvor som helst. I tillegg sørger den kompakte størrelsen for at du lett kan oppbevare den i leiligheter og hjem med mindre lagringsplass og mangel på ekstra senger.

Flow Airbed Double kommer med dobbel forsegling, hvilket forhindrer at luft siver ut i løpet av natten. Dette blir forsterket av det lufttette TPU-belegget som befinner seg på innsiden. Du kan dermed være helt trygg på at madrassen holder seg like luftig om morgenen, som når du fylte på den kvelden før.

Flow Airbed Double gir deg det du trenger i en god luftmadrass. Materialet kommer i bløt plyesterponge, for et mykt resultat mot huden. Inne i madrassen er mollen fylt opp med lufttett TPU-belegg, noe forsterker de holdbare og stabile kvaliteten til madrassen. Dette er et ypperlig valg for de som trenger to soveplasser på campingturen, og ønsker et sofistikert og komfortabelt valg.


Bestway Luftmadrass

Betway sin luftmadrass er like vakker som den er praktisk. Dette er en solid oppblåsbar seng som kommer i to ulike størrelser: Enkel og dobbel. Begge modellene har en høyde på 42 cm hvilket gir en luksuriøs følelse og komfort gjennom hele natten. Her får du en oppblåsbar madrass med innebygd pumpe og god holdbarhet, i et lekkert og moderne design.

Luftmadrassen har en behagelig og myk overflate, som minner mer om en seng enn en tradisjonell luftmadrass. Modellen fra Betway er til og med utstyrt med en innebygd pute, noe som gir ekstra komfort og garanterer en god nattesøvn. Det er ikke bare den lekre moderne fargen som skiller luftmadrassen ut på markedet, her får du nemlig en madrass med utrolig god holdbarhet.

Den solide konstruksjonen og holdbarheten kommer av at strukturen til luftmadrassen er bygget på Tritech-materiale. Dette gir styrke og holder formen, uansett hvor mange ganger madrassen blir brukt. Takket være smart bruk av materiale, vil du heller ikke oppleve at madrassen gir slipp på luft i løpet av natten.

Betway sin luftmadrass er produsert i et premium materiale av høy kvalitet, slik at den tåler stor vekt forlenger levetiden. Modellen kommer med en praktisk innebygd luftpumpe, og madrassen blir blåst helt opp i løpet av 2 til 3 minutter – her trenger du ikke å slite deg ut med manuelle pumper.

For å tømme luftmadrassen skrur du enkelt på ventilen og legger sengen i den praktiske bærevesken som følger med. Dette er en luftmadrass for de som leter etter kvalitet og det lille ekstra!


Luftmadrass Outlust

Er du på jakt etter en praktisk luftmadrass som byr på høy kvalitet? Da vil den komfortable og solide luftmadrassen være verdt å titte på. Outlust står bak denne premium luftmadrassen, og det er et kvalitetsstempel i seg selv. Hvis du ønsker å gjøre camping om til glamping, eller gi overnattingsgjester en god opplevelse, får du dette med Outlust.

Madrass konstruksjonen er ekstremt god og den har følgende dimensjoner: 188 x 64 x 9 cm. Dette er en luftmadrass som gir mer enn nok rom til å sove komfortabelt gjennom hele natten.

Bruker du en elektrisk pumpe vil sengen være klar på få minutter.

Du tømmer enkelt sengen for luft ved hjelp av ventilen, og deretter er den klar til å passes sammen. Den har evnen til å bli svært kompakt når den er tom for luft, er dermed enkel å transportere fra a til b. Skal du på camping vil ikke sengen ta opp unødvendig mye plass. Den gir deg gode funksjoner som fremmer komfort samt en sterk madrass konstruksjon som lover lang levetid og god holdbarhet.


Hvorfor luftmadrass?

Med en luftmadrass i hjemmet vil aldri måtte si nei til gjester som vil overnatte, og du kan nyte campingturer med høy komfort. Oppblåsbare madrasser kommer godt med og derfor har disse fått en plass i de fleste nordiske hjem. 

Enten du trenger en madrass til tilteturen, eller ønsker å ha en ekstra sengeplass tilgjengelig ved behov, vil en luftmadrass være den enkleste og mest praktiske løsningen. De tar opp lite plass når de ikke er i bruk og er enkle å frakte med seg på tur.

Dette må du se etter i en luftmadrass

Når du velger oppblåsbar luftmadrass, må du først ta stilling til om du ønsker en madrass med innebygd pumpe eller ikke. Har luftmadrassen dette innebygd, slipper du mye arbeid. Men disse modellene koster som regel mer enn de uten, og har du allerede en elektrisk pumpe, vil dette fungere like raskt og godt.

Tenk gjennom komfort og funksjoner. Skal luftmadrassen vare deg i flere år fremover? Da må du se etter en solid modell som kan holde på formen og har høy ytelse. Ønsker du først og fremst et mykt overlag mot huden? Eller kanskje en modell som sikrer at luft ikke siver ut? Dette er funksjoner du kan se etter, som vil ha en positivt påvirkning på nattesøvnen.

Luftmadrasser kommer i alle størrelser og farger. Tenk gjennom om du har behov for en enkel- eller dobbeltseng. Mange velger å gå for en dobbeltseng, slik at de har to ekstra soveplasser og kan gi gjester nok med rom til å bevege seg gjennom natten. En oppblåsbar madrass vil alltid komme godt med, og det er noe du kan få bruk for hele livet.