Fiberdyne test – Varme, lette og luftige

Fiberdyner finnes i helårsdyne, sommerdyne eller vinterdyne. Dynene er astma- og allergivennlige laget av polyester. Dette gir deg en myk, luftig og lettstelt dyne som former seg etter kroppen din.

En varm, god og sval dyne er viktig og dynen er med på å gi deg en god natt med søvn. Vi vet alle hvor deilig det er å legge seg under dyna på kvelden, og hvor mye dynen har å si for nattesøvnen vår. Når du skal kjøpe dyne kan du velge mellom dun, fiber eller fiberdundyner. I denne artikkelen tar vi for oss fiberdyner. Disse dynene er laget av polyester og er myke, luftige og lettstelte dyner som former seg etter kroppen din. En annen fordel med fiberdyne er at de er astma- og allergivennlige, i tillegg til at de er hygieniske. Ettersom dynene er laget av polyesterfiber opptar de ikke fuktighet eller lukt fordi dette er et hygienisk isoleringsmateriale. Dynene gir heller ingen grobunn for møll, muggsopp og midd. En fiberdyne er derfor et godt alternativ til deg som er opptatt av hygiene eller trenger en astma- og allergivennlig dyne.

Når du skal kjøpe fiberdyne kan du velge mellom svale- og helårs dyner som er ett-lagsdyner, eller du kan kjøpe en thermodyne som består av to lag som er sydd sammen i ytterkantene. Thermodynene isolerer ekstra godt og kan være et godt alternativ til deg som ønsker en varmere dyne på vinteren. Fiberdynene kan også vaskes på 60 grader i maskinen, og er derfor enkle å vedlikeholde.

Det er gjennomført mange tester av fiberdyne best i test. Nordlys Thermodyne er en av fiberdynene som kommer godt ut. Dette er en to-lags thermodyne som passer utmerket for vintersesongen. Dynen er fylt med resirkulert polyesterfiber og hulfiber, har god isoleringsevne, draperingsevne, lang holdbarhet og bakteriedrepende egenskaper.

Til syvende og sist er det likevel dine preferanser som avgjør hvilken dyne som er best for deg. Og det er noen ting som er greit å ha i bakhodet når du skal kjøpe fiberdyne. Det ene er størrelse på dyne, det andre er om du ønsker en sommer-, vinter- eller helårsdyne og det siste er hvilken prisklasse du vil kjøpe innenfor. Det finnes mange varianter av fiberdyne og noe for en hver smak.

Våre anbefalte produkt i 2022

Vi har plukket ut våre anbefalte produkt av fiberdyner i 2022. Her finner du helårsdyner, sommerdyner og vinterdyner. Noen synes det er praktisk å bruke samme dynen hele året, men vi anbefaler å kjøpe én sommer- og vinterdyne dersom du vil holde deg ekstra sval på sommeren og ekstra varm i senga gjennom vinteren.

Ekslusiv vinterdyne

Søvnig sin fiberdyne er en svanemerket og ekslusiv vinterdyne laget av fiber. Denne dynen anbefales til deg som ønsker en ekstra varm dyne gjennom vinteren, som i tillegg har god kvalitet og holdbarhet. Dynen er fylt med microfiber i kuleform og draperer godt. I tillegg er dynen rutesydd og har et trekk i økologisk bomull. Den påsydde inner- og ytterveggen gir en fin fordeling av fyllet, og dynen vil forme seg godt etter kroppen din. Følger du vask- og vedlikeholdsrådene som står på dynen så har du 5 års garanti. I likhet med mange andre fiberdyner er også denne allergivennlig, vaskbar og helt fri for miljø- og helseskadelige kjemikaler.

Søvnig fiberdyne finnes i to ulike størrelser. Og er lett, luftig og varm.

Sval fiberdyne for vår, sommer og høst

Denne fiberdynen fra Nordlys er en sval og god to-lags thermodyne som kan brukes gjennom våren, sommeren og høsten. Dynen er fylt med resirkulert polyesterfiber, også kalt hulfiber. Denne fiberen isolerer godt, har god draperingsevne, god holdbarhet og har bakteriedrepende egenskaper. Dynen er i tillegg svanemerket, som betyr at den er fri for miljø- og helseskadelige kjemikaler. Vi anbefaler dynen til deg som ønsker å ha det lunt gjennom hele året. Her får du en sval, varm, lett og deilig fiberdyne som former seg etter kroppen din. Dynen kan også vaskes på maskinvask, er astma- og allergivennlig og kjent for å ha god kvalitet.

Dynen finnes i tre forskjellige størrelser, inkludert dobbeltdyne for de som liker å dele dyne eller ha ekstra stor dyne alene.

Varm thermodyne til vinteren

Nordlys Thermodyne er en to-lags varm thermodyne til vinteren. Fiberdynen er fylt med resirkulert polyesterfiber, hulfiber, som isolerer godt og holder deg varm om natten når det er kaldt ute. Nordlys-dynen har også god draperingsevne, holdbarhet og inneholder bakteriedrepende egenskaper som holder unødvendige bakterier borte. Dette er dynen for deg som ønsker en svanemerket og ekstra varm fiberdyne gjennom den kaldeste årstiden. Dynen er, i likhet med andre fiberdyner, astma- og allergivennlig. Ettersom thermodynen er svanemerket får du et produkt fritt for miljø- og helseskadelige kjemikaler. Og følger du rådene for vask og vedlikehold for dynen får du her et produkt med fem års garanti. Dynen finnes i tre ulike størrelser, slik at du kan velge den som passer deg og dine preferanser best.

Den perfekte sommerdynen av fiber

Palma sin sommerdyne er den perfekte dynen til deg som vil ha en lett, sval og luftige fiberdyne gjennom de varmeste dagene. Den er også perfekt som gjestedyne. Fiberdynen er laget av 100 prosent polyester. Den er enkel å vedlikeholde fordi den kan vaskes på 60 grader i maskinen. Du kan velge mellom to ulike størrelser, og når høsten og vinteren kommer kan du enkelt gjemme bort dynen og bytte ut med en varmere vinterdyne.