Nattkrem – best i test for en sunn og spenstig hud!

De fleste av oss har en god dagkrem som vi sverger til, men viste du at det er viktig å pleie huden selv når vi sover? Huden vår fornyer seg hele tiden, og særlig om natten. Derfor er det viktig å gi huden god pleie selv når vi sover, og det finnes et stort utvalg av nattkremer som gjør denne jobben mye enklere. En nattkrem vil jobbe for å tilføre huden fukt og pleie, og ha en reparerende effekt etter en lang dag med mange inntrykk. Det finnes flere typer nattkremer, og mange forebygger rynker og fine linjer på en effektiv måte! I denne artikkelen skal vi se på noen flotte nattkremer for ulike hudtyper og aldre, og slik hjelpe deg på vei til å finne den nattkremen som passer deg og din hud helt perfekt!

Beste nattkrem – tørr hud

 Vi begynner med en nattkrem fra Australian Bodycare som både fukter og pleier, og som er spesielt utviklet for hud som er tørr og uren. Med en nattkrem som dette vil du forsikre deg om at huden din er beskyttet og godt pleiet etter en lang dag, slik at den enklere kan reparere og regenerere seg selv mens du får skjønnhetssøvnen din. Nattkrem som dette skal være det siste du påfører ansiktet for dagen, etter rens, serum og lignende. Du trenger kun et tynt lag med krem for å få en god effekt, men hvis du sliter med tørr hud kan du med fordel påføre litt ekstra slik at den får trukket godt inn i huden mens du sover. Denne kremen er godt egnet for flere hudtyper, og kan også fint brukes til hud som er oljete eller sensitiv, og av deg som sliter med kviser og hudormer. Kremen inneholder nemlig naturlig Tea Tree Oil som er kjent for å blant annet motvirke bakterier, kviser og lignende irritasjoner. Du vil merke hvordan huden din vil fremstå som myk og fuktet, helt uten at porene blir tettet igjen! Slik vil den sunne balansen av fukt holde seg, og huden din fremstår som sunnere og friskere.

Se Beste Pris

Øk hudens elastisitet med nattkrem fra Amberly Cosmetics!

 En annen viktig jobb som mange nattkremer har, er å stimulere hudens kollagen og øke elastisiteten. Etter som vi blir eldre, forsvinner nemlig elastisiteten til huden, som gjør at vi lettere ser trette ut, og aldringstegn vil syntes bedre. Med en nattkrem som dette vil du på en enkel måte forebygge dannelsen av fine linjer og rynker mens du ligger og drømmer søtt! Denne supre nattkremen fra Amberly Cosmetics  tar denne med stort alvor, og vil effektivt forebygge dannelsen av fine linjer mens du får skjønnhetssøvnen din. Denne kremen vil passe perfekt til de aller fleste hudtyper, og vil gi deg en næret hud som er myk og vakker!

Se Beste Pris

REN nattkrem – reduserer pigmentflekker og fine linjer  

 Selv om mange kanskje forbinder nattkremer med utvisking av fine linjer, så har mange nattkremer også andre egenskaper som vi tror du kommer til å elske. Denne nattkremen fra REN gir deg synlig reduksjon av mørke flekker og pigmentering som kommer med alderen og fra solskader og lignende. Etter kun 7 dager vil du kunne begynne å se resultater!

Dette er en fyldig og rik nattkrem med en deilig tekstur, som i tillegg til å lysne pigmentflekker vil gi huden din den fukten den fortjener! Selv de med sensitiv hud kan fint bruke denne kremen.

Se Beste Pris

Effektiv og vegansk nattkrem med retinol  

Nattkremer med den hud-fornyende ingrediensen retinol er alltid populære! De byr på en ekstra boost som både fukter huden din, og som samtidig jobber i dybden og vil bidra til å jevne ut fine linjer. Dessuten vil retinol være med på å bekjempe kommende aldringstegn, slik at du føler deg fresh og fin og beholder din ungdommelige glød lengre! Du vil merke hvordan huden din føles strammere, og hvordan mørke flekker og pigmentforandringer vil bli mindre synlige. Denne kremen inneholder også andre aktive ingredienser slik som sheasmør, olivenolje, økologisk granateple-olje og koffein, samt vitamin A, E og B3. Hele 94% av ingrediensene er naturlige, og produktet er både vegansk og cruelty-free! Kremen vil passe til de aller fleste hudtyper, og vil ha en ekstra fordel for deg med kombinert til fet hud.   Dette er rett og slett en svært god nattkrem som mange kommer til å få god nytte av!

Se Beste Pris

Ekte luksus med nattkrem fra Guerlain!

 Dette er en luksuriøs og effektiv nattkrem som blant annet inneholder rikelig med vitamin E. Vi ser også BlackBee Repair-teknologi i denne kremen, som i kombinasjon med E-vitamin vil hjelpe med å glatte ut fine linjer og rynker, og naturligvis forebygger dannelsen av nye. Nattkremen inneholder bie-produkter, og produsenten har i lang tid forsket for å finne de honning-typene som gir aller best effekt for kundene sine. BlackBee Repair vil hjelpe huden din ved å stimulere de naturlige reparasjons-prosessene!

Se Beste Pris

 Beste nattkrem til eldre hud – fra L`Oréal Paris

 L`Oréal Paris er en evig klassiker, og det er ikke uten grunn! De har flere flotte produkter som egner seg til flere aldre, og Revitalift er en favoritt blant mange. Dette er en krem som egner seg til eldre hud, og kan brukes fra 40 års alderen og oppover. Den vil på en effektiv måte være med på å reduserer rynker og andre tegn på aldring og tretthet som kommer med årene. I tillegg er dette en nattkrem som har en utfyllende effekt! Helt uten at du trenger fillere, vil du merke hvordan huden din vil føles fastere og jevnere, takket være den høye konsentrasjonen av hyaluronsyre.

 Du kan bruke denne kremen i ansiktet og på halsen, og du bør massere den inn med oppadgående bevegelser for best mulig resultat. Bruk gjerne flere produkter fra samme serie for det helt optimale resultatet!

Se Beste Pris