Stor seng 220×220: Ergonomi og støtte fra Nordic Dream

Drømmer du om maksimal komfort og en størst mulig dobbeltseng? 220×220 er størrelsen til deg som vil ha rikelig med plass, mens Nordic Dream sine Snefrid-senger er til deg som vil ha kvalitet, luksus og velvære.

Selv om både 160×200 og 180×200 kan regnes som stor seng, finnes det enda større størrelser av dobbeltsengene. Med en 220×220-seng får du rikelig med plass til å strekke seg og slappe av uten begrensninger, enten du sover alene, med partner eller barn. Størrelsen er en ting, men hvilken seng du kjøper er avgjørende for egen komfort. Nordic Dream har utviklet en imponerende serie av Snefrid-senger i ulike størrelser, også av de største sengene. Produsenten har, i samarbeid med ledende fageksperter, utviklet overmadrasser som gir optimal støtte til kroppen gjennom natten. Madrassene er laget av nøye utvalgte materialer for å gi deg best mulig søvn.

Kvalitet, design og god søvn

Utover rikelig med plass er Snefrid-sengene utviklet med fokus på kvalitet, design og god søvn. Sengene er konstruert med tanke på ergonomi og støtte, samtidig som et solid rammeverk sikrer langvarig holdbarhet og stabilitet. Madrassene kan kjøpes som medium og ekstra fast, mens overmadrassene kommer i tre ulike typer. Fordelen med dette er at du kan velge fastheten og mykheten som passer deg og dine behov best. Fellestrekket hos alle typene er at du får en madrass som tilpasser seg kroppens konturer og gir riktig støtte til ryggen, mens den komfortable overmadrassen gir en myk og deilig følelse. Med syv komfortsoner i den innebygde springfjærmadrassen får du unik støtte til alle kroppen trykkpunkter. Andre grunner til at Nordic Dream sine høykvalitetssenger fra Snefrid er blant de beste på markedet er at de har innovative funksjoner for best mulig søvn. Blant funksjonene er ventilasjonssystemer som regulerer temperaturen og holder deg avkjølt gjennom natten. Når det kommer til design og utseende er Snefrid-sengene en oppgradering for ethvert soverom. Sengene har elegant design med skandinavisk touch og kommer i ulike farger.

Våre anbefalte produkter i 2024

En stor dobbeltseng fra Nordic Dream og Snefrid-serien krever et større budsjett. Med mindre du handler på salg må du regne med å betale godt over 50.000 kroner for en seng i størrelsen 220×200. Fordelen er at det er verdt hver eneste krone og du får en seng som du kan ha glede av i mange år. Vi gir deg våre to beste anbefalinger.

Nordisk luksus og særegen komfort

Snefrid Snö er sengen til deg som vil har Nordisk luksus, skandinavisk design og særegen komfort. Med den generøse størrelsen på 220×220 centimeter får du rikelig med plass, mens sengens egenskaper gir deg komfort og god søvn. Sengen er bygd i tre deler med en solid ramme, en fjærmadrass og en overmadrass med en kjerne av skum. Det tre-delte designet sikrer optimal støtte og avlastning for kroppen gjennom hele natten. Overflaten av sengen er polstret med trekk som kommer i flere farger, hvor vi har valgt lysegrå som favoritt. Andre farger å velge i er antrasitt, mørkeblå eller sand. Sengens delikate stoff gir et tidløst design, mens Snefrid Snö sine egenskaper med komfort sørger for at du våkner uthvilt hver dag. Vi anbefaler sengen til deg som vil ha høyeste kvalitet, luksus og komfort.

Førsteklasses seng med langvarig kvalitet og komfort

Også Snefrid Fjord fra Nordic Dream er en førsteklasses seng med langvarig kvalitet og komfort. Her får du en kontinentalseng i størrelsen 220×200 som gir romslig plass. Snefrid Fjord er konstruert med førsteklasses materialer for å sikre langvarig kvalitet og komfort. Med tre lag bestående av en bunnramme med pocketfjærer, en mellommadrass med bonellfjærer og en overmadrass av latex får du støtte og avlastning for kroppen hele natten. Sengen er utviklet med fokus på å gi en balansert kombinasjon av støtte og mykhet. Pocketfjærene i bunnen gir presis støtte og reduserer bevegelser, slik at du kan sove uforstyrret selvom partneren din beveger seg. Bonellfjærene i mellomrammen gir ekstra støtte og stabilitet, mens overmadrassen tilpasser seg kroppen konturer. Med andre ord vil du oppleve søvn og komfort av ypperste klasse. Utover egenskaper og kvalitet, er Snefrid Fjord pen å se på. Sengen har et elegant og moderne design med ren og tidløs estetikk som gir soverommet et luksuriøst preg. Vi anbefaler sengen til deg som vil ha topp kvalitet for økt velvære. Sengen kan kjøpes i fargene lysgrå, antrasitt, sand eller mørkblå. Fasthet på madrass og overmadrass velger du selv.