Beste sovesofa: Praktisk og stilig møbel til hjemmet

Enten du bor trangt, har et ekstra soverom eller bare vil innrede TV-stuen med et smart møbel, er sovesofa en god investering. I vår sovesofa best i test har vi kåret vinnere av praktisk og stilig møbel til hjemmet.

I et bredt utvalg av stiler, størrelser og materialer kan du finne sovesofaen som passer deg og din smak. Med en dyr eller billig sovesofa kan du få en praktisk gjesteseng eller optimalisere plassen i stuen din med stil. Soveromsbutikken, HomeRoom og Bedre Netter er nettbutikkene med best utvalg av sovesofa i flere prisklasser, variert design og med god komfort. Uansett om du bor trangt eller har god plass hjemme, er en av de store fordelene med våre sovesofaer at du får praktisk plassbesparelse. Ved å kombinere sofa og seng i samme møbel kan du optimalisere plassen hjemme, samtidig som gjester får et komfortabel sted å sove. Sovesofa er derfor en god investering for mindre leiligheter eller rom med begrenset plass.

Dette får hvis du velger kvalitet

Våre sovesofaer vi har testet har et fellestrekk; Kvalitet. I kvalitet ligger også komfort, funksjonalitet, stil og design. Når det gjelder design og stil er utvalget variert, hvor de beste produktene kan kjøpes i alt fra moderne og minimalistisk til mer klassisk design. Testvinnerne av sovesofa scorer høyt på komfort, noe som er en avgjørende faktor, enten den skal brukes som sofa eller seng. Soveromsbutikken, Home Room og Bedre Netter leverer alle moderne sovesofaer designet med fokus på sitte- og liggekomfort. De beste produktene er også utstyrt med ergonomisk madrass og fjærsystemter for å sikre en god natt søvn. I tillegg finnes det sovesofa med ekstra funksjoner som innebygd oppbevaring eller justerbare rygger. Ettersom farger er en individuell sak kan du selv velge i ulike farger i modellen av sovesofa du har valgt.

Våre anbefalte produkter i 2024

Under kan du lese mer om våre testvinnende sovesofaer i ulike prisklasser og høyeste kvalitet. Vil du spare penger anbefaler vi å følge med på sovesofa-tilbud for gode kjøp.

Sofistikert og praktisk testvinner

beste sovesofa hos bedrenætter

Først ut av våre testvinnere er Mome Grain som kan kjøpes hos Bedre Netter. Denne sovesofaen ble nominert til Årets Møbel i 2022, og fortsatt er Mome Grain en vinner. Sofaen er en sofistikert og praktisk løsning som kombinerer stil, komfort og funksjonalitet på beste måte. Med sitt elegante design og smarte oppbevaringsløsninger er Mome Grain et godt valg for det moderne hjem. Den innebygde oppbevaringsløsningen under sofaen gir deg plass til å lagre dyner, puter, sengetøy eller klær, slik at rommet holdes ryddig. Når det gjelder kvalitet har Mome Grain slitesterke fjærer i bunnen og 30 kilo polstring av kaldskum, noe som gir en behagelig sittestilling og deilig liggekomfort. Sofaen kombinerer estetikk med funksjonalitet for å gi deg den beste komforten. Med trekk i Grain-tekstil er Mome Grain tidløs med karakteristisk struktur. I tillegg er tekstilet slitesterkt, enkelt å vedlikeholde og høy på kvalitet. I utslått tilstand måler sovesofaen 140×200 centimeter og gir plass til en eller to personer. Ved kjøp av Memo Grain kan du velge mellom fargene beige, antrasitt, rust og mørkegrå, mens ekstra tilbehør med overmadrass kan legges til for oppgradering av komfort.

Smart design og størrelse med Zeal sovesofa

Sovesofaen Zeal fra danske Innovation Living kombinerer stil og funksjonalitet på en særegen måte. Denne testvinneren skiller seg ut med særpreg, smart design og høykvalitets konstruksjon. Sofaen kan brukes som vanlig sofa, seng eller praktisk daybed, alt ettersom hva dine behov er. Zeal er utstyrt med posefjærer som gir komfort når du sitter eller ligger, mens armlenene kan trinnreguleres og tilpasses egne behov. Et annet pluss ved Zeal er den praktiske størrelsen. Med en utslått størrelse på 70×200 cm får du god plass til å strekke deg når du skal slappe av eller bruke som ekstra soveplass for gjester. Seal har et moderne og stilrent design som passer inn i det moderne hjem. Det enkle og elegante designet gir et tidløst møbel du kan ha glede av i mange år. Vi anbefaler Zeal til deg som vil ha en sovesofa som kombinerer stil, komfort, kvalitet og funksjonalitet på en god måte. Sofaen er tilgjengelig i flere lekre farger.

Billig sovesofa i nordisk design og høy komfort

Er du opptatt av stil og interiør, men vil handle på budsjett? Vår billigste testvinner er stilig, funksjonell og komfortabel. Venture Home sin Bodil er en sovesofa designet i tråd med de nyeste trendene innen interiør. Bodil har et nordisk design med rette linjer og enkel estetikk for å gi deg et elegant møbel i den moderne stuen. I tillegg er Bodil praktisk og funksjonell ved at den enkelt kan gjøres om fra sofa til sjeselong eller en komfortabel seng. Med andre ord kan du nyte avslappende filmkvelder eller ha en ekstra seng når du får gjester. Når det gjelder kvalitet leverer Bodil også på dette. Sofaen har en komfortabel skummadrass og en robust ramme i tre, noe som gir både komfort og langvarig holdbarhet. Venture Home sin sovesofa måler 110×180 som gjesteseng eller når du vil ha større plass å ligge på under filmkvelden. Størrelsen gjør Bodil ideell for mindre rom eller som en ekstra soveplass ved behov. Bodil er tilgjengelig i fargene mørkgrå fløyel, beige kordfløyel, svart kunstskinn og klassisk hvit.