Sommerdyne 140×220: Komfort med lengre dyne

Sommerdyne i dun eller fiber er et godt valg til deg som vil ha komfortabel søvn gjennom sommerhalvåret. Størrelsen 140×220 cm har en lengre lengde som gir ekstra komfort for høye personer eller deg som bare vil ha ekstra plass. Vi gir deg våre svale favoritter.

God søvn er avgjørende for en fungerende, frisk og sunn kropp i hverdagen. Hvordan madrass, dyne og pute man velger er investeringer som påvirker søvn og trivsel i sengen. Når det gjelder dyner kan man velge mellom de tradisjonelle målene på 140×200 centimeter eller den lengre størrelsen på 140×220 cm. Sommerdyner er er en lett, luftig og sval dyne, hvor de beste dynene er laget av lette og pustende materialer som gir optimalt ventilasjon, luftsirkulasjon og avkjøling. Når temperaturen stiger er det viktig å velge en dyne som bidrar til å regulere temperaturen, unngå overoppheting og gi god nattesøvn. Til deg som synes helårsdynen blir for varm på sommeren anbefaler vi å investere i en egen sommerdyne. For deg som ofte har det varmt om natten, uansett årstid, er også sommerdyne et godt kjøp.

Sommerdyne i dun eller fiber?

Sommerdyne kan, i likhet med vanlige dyner, kjøpes som fiberdyne eller dundyne. Fiberdyner er det beste valget for astmatikere og allergikere, men også til deg som ønsker kvalitet til en gunstigere pris. Dynene er laget av syntetiske materialer som polyester eller mikrofiber. De er allergivennlige, enkle å vedlikeholde, tørker raskt og er behagelige mot kroppen. For deg som foretrekker dyner uten animalske produkter er fiberdyner et godt valg. Dundyner derimot er generelt dyrere i pris, men har enda høyere kvalitet, pustende egenskaper og svært behagelige. Velger du en sommerdyne laget av naturlig dun og fjær fra gjess eller ender får du en luftig, passe isolerende og holdbar dyne som tilpasser seg kroppens naturlige temperatur. Noen av dynene med dun er også merket som allergi- og astmavennlige.

Våre anbefalte produkter i 2024

Vi har samlet våre svale favoritter av sommerdyner i størrelsen 140×220 cm.

Høykvalitets sommerdyne med 100 prosent eksklusiv gåsedun

sommerdyne 140x220 tilbud

Stay Amazing Light er vår beste anbefaling til deg som vil investere i kvalitet og luksus i sengen. Amazing Light er en sval dyne produsert av beste materiale. Dynen inneholder 100 prosent eksklusiv gåsedun som er både europeisk og sporbar. Med dun fra gås før du større og er spenstig dun som gir en en lett og voluminøs dyne som former seg godt rundt kroppen. Amazing Light har et trekk av bomullsbatist som er behandlet for å gi ekstra myk følelse. I tillegg er sommerdynen produsert i Norge, svanemerket, allergivennlig og Downafresh-sertifisert som betyr at produktet inneholder dun som tilfredsstiller de strengeste kravene på renhet og hygiene. Stay Light sin 140×220 cm sommerdyne gir deg alt du trenger for økt søvnkvalitet.

Allergivennlig sommerdyne produsert med naturen og deg i tankene

sommerdyne dun 140x220

Mayan sin svale sommerdyne scorer høyt på de fleste punkter. Produktet er Oeko-Tex-sertifisert, Downpass-sertifisert og en godkjent astma- og allergivennlig dyne. Sertifiserte Mayan er fri for helseskadelige stoffer og produsert med fokus på dyrevelferd, etikk og kvalitet. Med andre ord får du her en dyne som passer for alle, enten du har allergi, astma eller bare ønsker å forebygge egen helse. Den svale dynen passer perfekt for sommerhalvåret eller til deg som ofte har det varmt om natten. Sommerdynen har en bæreevne på 11 fylt med 90 prosent moskusdun og 10 prosent måkefjær av høyeste kvalitet. Moskusdun gjør dynen lett, myk og isolerende, mens gjør gir en støttende effekt. Dynetrekket av 100 prosent bomullsbatist er mykt og sydd i kassetter med kanalvegger med et fint satengbånd. Alt i alt er Mayan blant markedets beste produkter. Vi anbefaler sommerdynen til deg som vil ha en en dyne som er produsert med naturen og deg i tankene

Bestselgende og prisvennlig sommerdyne med nøye utvalgt fiber

Høie sin hypoallergene og antibakterielle sommerdyne med nøye utvalgt fiber er anbefalt av Asthma Allergy Nordic. Allergo er en bestselgende og prisvennlig sommerdyne med fiber som har rene og antibakterielle egenskaper, noe som hindrer vekst av midd, bakterier og sopp. Selv etter flere ganger i vaskemaskinen vil fiberens egenskaper holde seg. Allergo er en lett, sval og luftig dyne for varme sommernetter. Dynen er konstruert med kvadrater som holder fiberen jevnt fordelt og draperer ekstra godt rundt kroppen. Høie sin suksess anbefaler vi til deg som ønsker mye komfort og kvalitet for pengene.