Sengeramme 180×200: Romslig komfort med estetisk apell

Med en 180-sengeramme til dobbeltsengen får du romslig komfort og stilig innredning med estetisk apell. Vi gir deg våre beste anbefalinger av sengeramme i tre, metall og møbelstoffer.

I løpet av livet blir over halvparten av tiden tilbragt i sengen med lukkede øyne. Valg av innredning og seng på soverommet er derfor en viktig investering for atmosfære og velvære. Mange foretrekker kontinentalseng eller rammemadrass, men også sengeramme er et godt valg. Sengeramme skiller seg ut med å være mer allsidige i stil og design, hvor rammen vanligvis er laget av metall eller tre. Mens en rammemadrass eller kontinentalseng har innebygd madrass, har sengeramme en enkel plattform hvor madrassen plasseres og holdes på plass. Utvalget av sengeramme består av ulike modeller med lav profil, høyere profil eller med innebygd oppbevaring. Selv om sengeramme i tre eller metall er mest vanlig, finnes det eksklusive modeller av sengeramme polstret med møbelstoff.

Høy kvalitet og god komfort med sengeramme 180 x 200

Nettbutikkene Bedre Netter, Jotex og VidaXL tilbyr alle et bredt utvalg av sengeramme i høy kvalitet og god komfort. 180×200 er størrelsen for deg som foretrekker dobbeltseng, enten du sover alene eller med en fast partner. Velger du en solid sengeramme får du støtte til madrassen, langvarig kvalitet og komfort for god søvnkvalitet. Når det gjelder madrass er det generelt viktig å velge den fastheten som du selv liker. Ved kjøp av sengeramme må madrass som regel kjøpes separat. 180×200 sengeramme fra Bedre Netter, Jotex og VidaXL scorer også høyt på stil og design. Nettbutikkene tilbyr et variert utvalg av sengeramme med moderne, minimalistisk eller mer klassisk design. En sengeramme i tre er kjent for å gi en varm og naturlig følelse, mens metallrammer tilfører en mer industriell eleganse. Det mest luksuriøse valget er polstrede sengerammer som gir ekstra komfort og et mer ekslusivt utseende.

Våre anbefalte produkter i 2024

I likhet med kontinentalseng og rammemadrass er det varierende pris på sengerammer. En generell anbefaling er å velge kvalitet fremfor lavest mulig pris, slik at du får en seng du kan bruke i flere år. Vi har samlet våre beste anbefalinger av sengeramme med kvalitet og design, i prisklassen 1500 til 22.000 kroner.

Sengeramme med elegant design og myk polstring

Til deg som ønsker en myk og elegant sengeramme er Jotex Path et godt valg. Her får du en 180×200 sengeramme som forvandler soverommet ditt til en oase av luksus og komfort. Den runde og myke formen gir en innbydende atmosfære til soverommet. Path har en sengegavl og -ramme som er vattert med et nøytralt og lettmatchet stoff av gjenvunnet polyester. Det myke og skimrende stoffet gir en følelse av fløyel, chenille og luksus. Sengerammen har en funksjonell og miljøvennlig konstruksjon med en stamme av kryssfiner og FSC-sertifisert furu. Med gjenvunnet materiale får du en miljøvennlig seng av høyeste kvalitet. Sengen leveres med ribbebunn. Vi anbefaler Path til deg som foretrekker noe annet enn sengeramme i tre. Med sengeramme i mykt stoff får du komfort, stil og luksus på soverommet. Velg mellom fargene sandbeige, sennepsgul og brun.

Det perfekte kjøpet når du ønsker stil og komfort

Bedre Netter sin Mollis sengeramme 180×200 er det perfekte kjøpet når du ønsker stil og komfort på soverommet. Mollis er en sengeramme med myke og runde former som inviterer til dyp søvn, mens elegant design gjør rommet ekstra luksuriøst. Sengerammen har kvalitet i alle ledd. Mollis har en FSC-sertifisert sengeramme som holder madrassen trygt på plass og gir et solid fundament for god søvn. De myke formene på rammen gir en rolig atmosfære til soverommet, sammen med et snev av luksus. Også Mollis er møbeltrukket. Sengen er polstret med OEKO-TEX-sertifisert møbeltekstil som rammer inn den solide fururammen. Den fine vevingen i stoffet gjør det mykt, slitesterkt og pent å se på. Mollis leveres uten fjær- og overmadrass, men sengebunn er inkludert. Vi anbefaler Mollis til deg som vil investere i høyeste kvalitet og lekkert design til soverommet. Velg mellom fargene beige, antrasitt og brun.

Praktisk sengeramme med lagringsplass og koselig utseende

beste sengeramme 180 x 200

VidaXL sin praktiske sengeramme i robust tre er et godt valg til deg som vil ha lagringsplass og koselig utseende. Den klassiske sengerammen har et tidløst design, praktiske løsninger, er komfortabel og funksjonell. Rammen er laget av heltre furu, et naturmateriale som bringer inn varme og karakter til soverommet. Den rette årringen og de naturlige knutene gir et særegent og rustikk utseende som tilfører rommet organisk skjønnhet. Med solide kryssfiner-lammer har sengerammen jevn vektfordeling og sikrer at madrassen holder seg på plass. Et annet pluss er at sengerammen har sengeskuffer med god lagringsplass, slik at du enklere kan holder rommet rent og ryddig. Sengerammen har også en klassisk sengegavl som gir ekstra komfort når du sitter i sengen å leser bok eller ser på film. Alt i alt er VidaXL sengeramme 180×200 tre et prisgunstig kjøp med langvarig kvalitet og komfort. Velg mellom fargene hvit eller naturlig tre.

Moderne design og solid konstruksjon med sengeramme i metall

Vår billigste anbefaling er VidaXL sin stilige og komfortable sengeramme med solid konstruksjon og pulverlakkert metall. For en gunstig pris får du både kvalitet og stil. Sengerammen kombinerer solid konstruksjon, moderne design og komfort på en god måte. Rammen er bygd for varig holdbarhet og stabilitet, mens pulverlakkert metall gir et stilig utseende, kvalitet og pålitelighet i flere år. VidaXL sin sengeramme av metall har solide lameller som gir nødvendig støtte for en god natt søvn. Lamellene er komfortable og sikrer jevn vektfordeling for å støtte kroppen riktig gjennom natten. Det stilige designet på sengerammen gir et moderne preg på ethvert soverom. Rammen har rene linjer og slanke kurver som gir rommet stil og eleganse. Vi anbefaler sengerammen til deg som foretrekker metall fremfor tre eller møbelstoffer. VidaXL sin sengeramme 180×200 er perfekt til deg som handler på budsjett.