Sengeramme 160×200: Design og kvalitet til mindre soverom

Vil du ha dobbeltseng, men synes 180×200 blir for stort, er 160×200 cm en fin størrelse. I motsetning til kontinentalseng og rammemadrass har en sengeramme en mer estetisk apell. Vi guider deg gjennom design og kvalitet til mindre soverom.

Soverommet og sengen er der halvparten av livet vårt blir brukt. Hver natt trenger vi mellom 7 til 9 timer søvn for å fungere i hverdagen. Valg av innredning, seng og madrass er derfor verdt investeringen, slik at du får best mulig søvnkvalitet og trivsel. Mens mange foretrekker kontinetalseng eller rammemadrass, hvor madrassen er innebygd i sengen, skiller sengeramme seg ut med en mer estetisk apell. Sengeramme finnes i modeller laget av robust tre, metall eller polstret med slitesterkt møbelstoffer, men uten innebygd madrass. Noen sengerammer er lave, høye eller utstyrt med innebygde skuffer for praktisk oppbevaring. Madrass kjøpes separat, noe som gjør det enda enklere å tilpasse komfort etter dine spesifikke behov.

Derfor bør du velge en 160×200 sengeramme

Etterhvert som vi blir voksne og eldre er størrelsen på sengen viktig. Dobbeltseng er designet for partnere, men flere enslige og single personer foretrekker større seng for maksimal komfort. Til deg med mindre soverom er derfor 160×200 cm en perfekt størrelse. Det er flere gode grunner til å investere i en 160-sengeramme. Størrelsen gir for det første romslig plass og komfortabel søvn for en eller to personer. Mens kontinentalsenger og rammemadrasser har et mer ordinært design, kan du ved kjøp av sengeramme få flere valgmuligheter. Nettbutikkene Bedre Netter, Jotex og VidaXL tilbyr alle tre et bredt utvalg av sengeramme i forskjellige design og materialer for enhver stil og innredning. Velger du kvalitetsrammer laget av materialer som tre eller metall, får du i tillegg langvarig støtte, kvalitet og valuta for investeringen. For deg med mindre soverom og begrenset plass kan en 160×200 sengeramme med innebygd oppbevaring maksimere plassen. I skuffene under sengen kan du lagre klær, sengetøy eller andre gjenstander, og dermed droppe den ekstra kommoden på rommet. .

Våre anbefalte produkter i 2024

Velger du en solid sengeramme og riktig madrass for deg kan dette bidra til å opprettholde riktig kroppsposisjon, støtte til ryggraden og dermed bedre søvnkvalitet. Selv om utvalget er stort er det ikke alle sengerammer som leverer kvalitet og komfort. Til deg som stiller krav til dette, sammen med design, stil og overkommelig pris, har vi samlet våre beste anbefalinger av 160×200 sengeramme.

Løft atmosfæren på soverommet med luksuriøs sengeramme

Med sin perfekte balanse mellom maskuline og feminine trekk, er Bohol en sengeramme som inviterer til harmoni og ro. Bedre Netter har her utviklet et kunstverk i proporsjonalitet, ro og eleganse med en solid sengeramme i møbeltrekk. Bohol sengeramme har et design som appellerer til både det maskuline og feminine, ved å sømløst smelte inn i ethvert soverom. Uansett hvilken innredning og stil du har, vil Bohol løfte rommet atmosfære og gi deg følelsen av harmonisk ro. Selv om Bohol scorer høyt på eleganse, design og stil, er den også høy på kvalitet. Sengerammen er bærekraftig produsert, laget FSC-sertifisert furu fra Sverige og trukket med OEKO-TEX-sertifisert møbelstoff. Kombinasjonen av solid furu og slitesterkt møbelstoff gir både langvarig kvalitet og tidløst design. Trekket er enkelt å vedlikeholde, holder seg i kvalitet og kan vare i flere tiår. Bohol leveres med lameller, slik at du kan velge egen madrass for å oppnå perfekt komfort. Vi anbefaler Bohol til deg som vil løfte atmosfæren på soverommet med en luksuriøs sengeramme. Du kan selv velge trekk i fargene beige, brun eller antrasitt.

Sengeramme i bjørk med nordisk design og robust kvalitet

Sengeramme i tre er den mest klassiske varianten, hvor Jotex Shepa er blant våre beste anbefalinger. Shepa er en sengeramme som feirer nordisk design og bærekraft. Rammen er laget av FSC-merket bjørk med hvitsåpet overflate som gir lys og frisk estetikk. Sengegavlen er kledd med slitesterkt teddystoff, mens det myke og nordiske designet løfter atmosfæren på rommet. Med bjørk som materiale får du en sengeramme med tidløst design og en bærekraftig profil, i tillegg til høy kvalitet. Shepa ha rogså en ribbebunn av kryssfiner som gir solid støtte og ventilasjon, slik at du får behagelig klima i sengen og bedre søvn. Shepa sengeramme, kombinert med en madrass som passer dine behov, anbefales til deg som vil investere i stil, kvalitet og komfort.

Praktisk, tidløs og billig sengeramme 160×200

For deg som handler på budsjett, men fortsatt ønsker kvalitet er VidaXL sin sengeramme med skuffer et godt valg. Dette er en sengeramme som kombinerer enkelhet, tidløst design, praktisk lagringsplass og kvalitet med gunstig pris. Rammen er laget av solid heltre i furu, et vakkert naturmateriale som tilfører en varm og innbydende atmosfære på soverommet. Rammens rette årringer, særegne og rustikke utseende av furu gir en følelse av autentisitet og naturlig skjønnhet. VidaXL sin sengeramme 160×200 har en solid konstruksjon, utstyrt med solide kryssfiner-lameller som sørger for god vektfordeling og holder madrassen på plass. Summen av dette gjør at du får en komfortabel og stabil søvnopplevelse gjennom hele natten. For deg med begrenset plass på soverommet kan VidaXL sin sengeramme også by på praktisk lagringsplass. Under sengen er det skuffer som gir rikelig med plass til oppbevaring av det du måtte ha behov for. Sengerammen kan kjøpes i fargene naturlig furu eller hvit.

Moderne design og solid konstruksjon til en billig penge

Vår billigste anbefaling er VidaXL sin stilige og komfortable sengeramme med solid konstruksjon og pulverlakkert metall. For en rimelig pris får du både kvalitet og stil. Sengerammen kombinerer solid konstruksjon, moderne design og komfort på en god måte. Rammen er bygd for varig holdbarhet og stabilitet, mens pulverlakkert metall gir et stilig utseende, kvalitet og pålitelighet i flere år. VidaXL sin sengeramme av metall har solide lameller som gir nødvendig støtte for en god natt søvn. Lamellene er komfortable og sikrer jevn vektfordeling for å støtte kroppen riktig gjennom natten. Det stilige designet på sengerammen gir et moderne preg på ethvert soverom. Rammen har rene linjer og slanke kurver som gir rommet stil og eleganse. Vi anbefaler sengerammen til deg som foretrekker metall fremfor tre eller møbelstoffer. VidaXL sin sengeramme 160×200 cm er perfekt til deg som handler på budsjett.