Billig sengeramme 150×200 med kvalitet og stil

Sengeramme er et godt kjøp til deg som vil ha stil og kvalitet på soverommet. Størrelsen 150×200 cm er perfekt for enslige eller partnere som vil ha romslig plass. Hos VidaXL kan du kjøpe billig sengeramme med kvalitet og stil.

Etterhvert som vi blir voksne og eldre er størrelsen på sengen viktig. Dobbeltseng er designet for partnere, men flere enslige og single personer foretrekker større seng for maksimal komfort. Til deg med mindre soverom er derfor 150×200 cm en perfekt størrelse. Det er flere gode grunner til å investere i en 150-sengeramme. Størrelsen gir for det første romslig plass og komfortabel søvn for en eller to personer. Mens kontinentalsenger og rammemadrasser har et mer ordinært design, kan du ved kjøp av sengeramme få flere valgmuligheter. Nettbutikk VidaXL tilbyr et bredt utvalg av sengeramme i forskjellige design og materialer for enhver stil og innredning. Velger du kvalitetsrammer laget av materialer som tre eller metall, får du i tillegg langvarig støtte, kvalitet og valuta for investeringen. For deg med mindre soverom og begrenset plass kan en 150×200 sengeramme med innebygd oppbevaring maksimere plassen. I skuffene under sengen kan du lagre klær, sengetøy eller andre gjenstander, og dermed droppe den ekstra kommoden på rommet

Våre anbefalte produkter i 2024

Vi har samlet våre beste anbefalinger av sengeramme 150 fra VidaXL.

Tidløs og solid sengeramme av heltre furu med praktiske skuffer

Denne sengerammen av heltre furu har et naturlig utseende, rustikk apell og tidløst design. Kombinert med kvalitet og design, får du også en praktisk sengeramme med skuffer. I skuffene kan du lagre det du vil og dermed holde rommet mer ryddig. Sengerammen er utstyrt med solide kryssfiner-lameller som gir god vektfordeling og støtte. Lamellene sikrer at madrassen holder seg på plass, noe som gir stabil og komfortabel søvn. Vi anbefaler VidaXL sin sengeramme til deg som vil ha funksjonalitet, stil og kvalitet. Velg mellom fargene naturlig tre, hvit eller svart. Madrass kjøpes separat.

Robust og moderne sengeramme laget av holdbar stål

Stål er kjent for sin unike styrke og holdbarhet. Med VidaXL sin sengeramme laget av stål får du dermed en løsning som varer i mange år. Denne klassiske sengerammen er stabil, stødig og tidløs. For en gunstig prislapp får den perfekte kombinasjonen av stil, styrke og funksjonalitet til soverommet. Med lameller av metall og senterben får også madrassen den nødvendige støtten for å gi behagelig søvn. Samtidig som lamellene sikrer god sirkulasjon under madrassen, noe som sikrer et sunt og komfortabel sovemiljø. Under sengen er det rikelig med plass til å organisere oppbevaringsbokser eller andre gjenstander. Vi anbefaler VidaXL sin sengeramme 150×200 cm til deg som vil ha en moderne og praktisk løsning av høy kvalitet. Velg mellom fargene svart eller hvit. Husk også at madrass kjøpes separat.