Sengeramme 120×200: Robuste kjøp til barn og voksne

Med en sengeramme fra VidaXL eller Jotex kan du velge i et variert utvalg av praktiske løsninger med kvalitet og komfort. 120×200 cm er den perfekte størrelsen for barn, single eller nyforelskede par som liker å sove tett. Vi gir deg våre beste anbefalinger.

Hvilken størrelse vi velger på sengen vår kommer gjerne an på hvilke behov vi har for plass. Sover man alene hver natt er gjerne en enkeltseng bra nok, men ønsker du mer plass er 120×200 cm den perfekte størrelsen. Her får du god nok plass til å boltre deg alene, mens nyforelskede par kan nyte følelsen av å sove tett. 120×200 cm er også en perfekt størrelse på barnesengen. Ettersom vi tilbringer halve livet vårt med lukkede øyne i sengen er valg av seng, madrass, dyner og puter viktig. Et innbydende soverom med god atmosfære, behagelig seng og ryddige løsninger skaper et positivt sovemiljø. Hvilken seng man velger kommer an på egne preferanser. For mange er kontinentalseng og rammemadrass med innebygd/medfølgende madrass den beste løsningen. Men også sengeramme er en favoritt hos mange. Med en sengeramme får du kvalitet, design og stil til rommet. Kjøper du en sengeramme fra VidaXL eller Jotex kan du velge i et variert utvalg av praktiske løsninger med kvalitet og komfort. De beste modellene av sengeramme finnes er laget av robust tre, metall eller polstret med slitesterkt møbelstoffer, men uten innebygd madrass. Noen sengerammer er lave, høye eller utstyrt med innebygde skuffer for praktisk oppbevaring. Madrass kjøpes separat, noe som gjør det enda enklere å tilpasse komfort etter dine spesifikke behov.

Våre anbefalte produkter i 2024

Vi har samlet våre anbefalte produkter av 120-sengeramme som oppfyller krav til kvalitet, komfort og design til en gunstig prislapp. Perfekte kjøp for single personer, barn, ungdommer eller nyforelskede par som bor trangt.

Robust og stilig sengeramme for barn

Jotex Emerald er en koselig, trygg og stilig sengeramme for barnerommet. Med en størrelse på 124×204 cm og madrass på 120×200 cm får barnet rikelig med plass til å strekke seg og sove komfortabelt. Emerald er laget av miljøvennlig FSC-merket furu og designet med tanke på barnets komfort og sikkerhet. Sengerammen er malt med vannbasert maling og kan kjøpes i sprek grønn eller lilla. De innrammede gavlene legger en ekstra koselig touch og skaper en lun atmosfære som barnet vil elske å sove i. I tillegg har Emerald en praktisk ribbebunn av kryssfiner som gir et behagelig soveklima ved å sørge for sirkulasjon av luft under madrassen. Bunnen hviler også på FSC-merket furu, noe som sikrer både stabilitet og bærekraft. Vi anbefaler Emerald til deg som vil investere i en robust og nydelig seng som oppgradere barnerommet, samtidig som barnet får et godt sted å sove. Madrass kjøpes separat.

Sengeramme av heltre furu med tidløst design og praktiske skuffer

Til deg med begrenset plass på soverommet er VidaXL sin 120×200 sengeramme et smart kjøp. Denne sengerammen av heltre furu har et naturlig utseende, rustikk apell og tidløst design. Kombinert med kvalitet og design, får du også en praktisk sengeramme med skuffer. I skuffene kan du lagre det du vil og dermed holde rommet mer ryddig. Sengerammen er utstyrt med solide kryssfiner-lameller som gir god vektfordeling og støtte. Lamellene sikrer at madrassen holder seg på plass, noe som gir stabil og komfortabel søvn. Vi anbefaler VidaXL sin sengeramme til deg som vil ha funksjonalitet, stil og kvalitet. Velg mellom fargene naturlig tre, hvit eller svart. Madrass kjøpes separat.

Moderne sengeramme av pulverlakkert metall

Vår billigste anbefaling er VidaXL sin stilige og komfortable sengeramme med solid konstruksjon og pulverlakkert metall. For en rimelig pris får du både kvalitet og stil. Sengerammen kombinerer solid konstruksjon, moderne design og komfort på en god måte. Rammen er bygd for varig holdbarhet og stabilitet, mens pulverlakkert metall gir et stilig utseende, kvalitet og pålitelighet i flere år. VidaXL sin sengeramme av metall har solide lameller som gir nødvendig støtte for en god natt søvn. Lamellene er komfortable og sikrer jevn vektfordeling for å støtte kroppen riktig gjennom natten. Det stilige designet på sengerammen gir et moderne preg på ethvert soverom. Rammen har rene linjer og slanke kurver som gir rommet stil og eleganse. Vi anbefaler sengerammen til deg som foretrekker metall fremfor tre eller møbelstoffer. VidaXL sin sengeramme 120 x 200 cm er perfekt til deg som handler på budsjett.