Seng 200×200: Romslig luksus med høy komfort

Du har dobbeltseng og du har Queen Size-seng. Størrelse på 200×200 centimeter gjør dette til en seng med romslig plass, luksus og høy komfort. Enten du velger kontinentalseng eller en stilig seng i solid heltre av furu, er dette sengen til deg som verdsetter plass.

Ettersom halvparten av livet vårt blir tilbrakt i sengen med lukkede øyne, er det verdt å investere i en god seng. Til deg som sover alene eller med en partner, men verdsetter romslig plass, er dobbeltseng å foretrekke. Vil du enda et hakk opp i plass og luksus er Queen Size sengen for deg. Med størrelsen 200 x 200 centimeter (cm) får du rikelig med plass til både deg selv, partneren og et eventuelt besøk fra barnet deres. 200×200 cm gir komfortabel søvn, luksus og romslig plass. I likhet med senger i mindre størrelser kan også dobbeltseng 200×200 cm kjøpes som kontinentalseng, rammemadrass eller en klassisk seng i solid heltre av furu. Her er det egne preferanser, smak og lommebok som avgjør hva som er det beste kjøpet for deg. En kontinentalseng er dyrere og kjent for å gi en høy grad av komfort og støtte. Sengene består vanligvis av tre lag bestående av bunnramme med fjærmadrass, en madrass i midten og en overmadrass. Denne kombinasjonen gir god støtte og fordeler kroppsvekten jevnt. Rammemadrasser derimot har som regel en fastere følelse, noe som gjør den til et godt valg til deg som foretrekker fastere støtte under søvn. Senger med vanlig sengeramme i treverk er også et godt valg. Disse gir et annet preg på soverommet. Uansett hvilken seng du velger er valg av madrass og eventuelt overmadrass viktig. Vanligvis kan man velge mellom myk, medium, fast og ekstra fast.

Ønsker du en god natts søvn uten bekymring for trang plass? Da er vår 200×200-seng det ideelle valget for deg! Med rikelig med plass til både deg og din partner, gir denne romslige sengen en luksuriøs og komfortabel søvnopplevelse.

Vår 200×200-seng er designet med fokus på både stil og funksjonalitet. Den solide rammen gir stabilitet og støtte gjennom hele natten, mens det myke og behagelige madrassmaterialet sikrer en god natts hvile. Uansett om du liker å strekke deg ut eller kose deg med hele familien på sengen, vil vår 200×200-seng være et verdifullt tillegg til ditt soverom.

Ikke bare tilbyr vår 200×200-seng enestående komfort, den er også en attraktiv og praktisk løsning for ethvert soverom. Med sitt moderne design og holdbare materialer vil denne sengen være et stilig innslag som passer perfekt inn i ditt hjem.

Våre anbefalte produkter i 2024

Mens de dyreste sengene av Queen Size har en prislapp på godt over nærmere 100.000 kroner, kan du også gjøre gode kjøp for nærmere 10.000 kroner. Med fokus på kvalitet, design og komfort har vi samlet våre beste anbefalinger av seng i størrelsen 200 x 200 cm.

Tempur-seng til deg som vil ha ekslusiv støtte, komfort og luksus

Tempur er kjent for sin unike teknologi med madrasser og puter som tilpasser seg kroppen form, vekt og gir individuell støtte til hver eneste del av kroppen. Kontinentalsengen North Pro fra Tempur er best på alt og en seng til deg som vil investere i ekslusiv støtte, komfort og luksus. Prisen er naturligvis skyhøy, men til gjengjeld får du det ultimate innen søvnkomfort. Med Tempur-madrass får du markedets beste madrass, uansett om du velger fast eller medium fasthet. Sammen med komfort, kvalitet og luksus er North Pro en kontinentalseng med et elegant og moderne design som løfter rommet til nye høyder. Sengen kan kjøpes i flere farger som sand eller mørk blå. Vi anbefaler North Pro til deg som vil ha årevis med god nattesøvn og høy kvalitet.

Skandinavisk design og førsteklasses komfort med Snefrid kontinentalseng

Nordic Dream sin Snefrid Fjord scorer på flere punkter. Sengen har en mer overkommelig pris for de fleste, elegant skandinavisk design og førsteklasses komfort. Snefrid Fjord er en kontinentalseng i størrelsen 200×200 cm som er håndlaget med omsorg og presisjon for å gi deg perfekt balanse mellom støtte og mykhet. Med et unikt fjærsystem som tilpasser seg kroppens konturer får du tilpasset støtte der kroppen trenger det mest, slik at du våkner opp uthvilt hver dag. Snefrid Fjord har også et tidløst design med luksuriøs utførelse, noe som gir et stilfullt og funksjonelt tilskudd til ethvert soverom. I samarbeid med fageksperter og fysioterapeuter er Snefrid utviklet med fokus på naturlige materialer for best mulig støtte til kroppen. Sengen har en innebygd springfjærmadrass med syv komfortsoner som sørger for optimal støtte til alle kroppens trykkpunkter. Ved kjøp av sengen kan du velge mellom fasthet medium eller ekstra fast madrass. Vi anbefaler Nordic Dream sin førsteklasses kontinentalseng til deg som verdsetter kvalitet, komfort og god søvn.

Tidløs og naturlig eleganse med rustikk sjarm

Til deg som vil kjøpe ny seng med klassisk sengeramme er HMS Furniture Group sin Messina Lut Oljet Furu et prisgunstig kjøp. Her får du tidløs og naturlig eleganse som kombinerer rustikk sjarm og moderne komfort. Sengen har en solid konstruksjon av høykvalitets furutre som gir en varm og innbydende atmosfære på soverommet. Overflaten av trerammen er oljet, noe som fremhever den naturlige skjønnheten i treet og gir sengen et særegent design. Den solide rammekonstruksjonen gir stabilitet og støtte gjennom hele natten, mens den behagelige liggeflaten gir avslappende søvn. Et annet pluss ved sengen er at den er utstyrt med 55 centimeter dype skuffer for praktisk oppbevaring, mens nattbord med 40 centimeter bredde på hver side lar deg ha mobil, lampe eller annet nedsiden av deg. 26 Messina Lut Oljet Furu passer til 200×200 cm madrass som kjøpes separat. For en gunstig prislapp kan du her investere i kvalitetshåndverk og naturlig skjønnhet med en tidløs design av høy kvalitet.