Seng 180×210: Nyt ekstra komfort og plass

Nettene blir mer komfortable med romslig plass i en stor dobbeltseng. 180×210 er størrelsen for deg med lange ben eller som bare vil ha muligheten til å strekke seg ut. Vi guider deg gjennom årets beste kjøp av 180×210 seng.

En god natt savn er avgjørende for trivsel og helse, noe som stiller krav til å investere i en seng som passer deg og dine behov. Mulighetene er mange, enten du ønsker en kontinentalseng, rammemadrass, regulerbar seng eller en robust sengeramme med særpreg. Sengene kommer i flere størrelser som passer ethvert behov. For enslige eller partnere som verdsetter plass og komfort er en 180×210 seng fra nettbutikkene Nordic Dream, Bedre Netter eller Soveromsbutikken verdt investeringen. Størrelsen på 180×210 egner seg for deg som vil ha en lengre seng enn 200, ekstra plass og høyere komfort. Med en 180×210 seng får du tilstrekkelig med plass til å slappe av, strekke seg ut og god plass for to personer. Fordelen med å velge en større seng er at du kan sove i din ideelle sovestilling og dermed øke søvnkvaliteten.

Design og kvalitet av ypperste klasse

Halve livet vårt blir brukt til å sove, noe som betyr at vi kan unne oss å investere i en seng med design og kvalitet av ypperste klasse. Selv om det finnes mange billige alternativer av senger, vil du med en dyrere seng oppleve en helt annen komfort. Nordic Dream, Bedre Netter og Soveromsbutikken er tre anerkjente nettbutikker som tilbyr noen av markedets beste senger. Her kan du finne en 180×210 seng som passer deg og dine behov best. Deres varierte utvalg består av elegante kontinentalsenger, regulerbare senger, robuste rammesenger eller en klassisk rammemadrass. Når det gjelder design tilbyr de noe for enhver smak, enten du foretrekker moderne minimalisme, klassisk eleganse eller tidløst design. Fordelen med å investere i en seng av høyeste kvalitet er at du får langvarig komfort, støtte og god søvn gjennom mange år. Ved kjøp av ny seng er det også viktig å velge en madrass som passer dine behov. Hos Nordic Dream, Bedre Netter og Soveromsbutikken kan du selv velge om du vil ha en myk, medium, fast eller ekstra fast madrass.

180×210 seng: Dette er våre anbefalte produkter i 2024

For å sikre at du kjøper en seng som passer deg er det viktig å vurdere sengens materialkvalitet, fjæringssystem, fasthet og komfort. For å hjelpe deg på veien har vi samlet våre beste anbefalinger av 180×210 seng til deg.

Luksus og søvnkomfort med Tindra kontinentalseng 180×210 cm

Nordic Dream sin Tindra Fjäll anbefales til deg som vil ha luksus, design og en komfortabel kontinentalseng. 180×210 gir deg rikelig med plass, mens sengens egenskaper sørger for utmerket søvn. Tindra Fjäll er utviklet og designet i samarbeid med ledende fageksperter og fysioterapeuter. Sengen har en madrass bygd i tre lag med syv komfortsoner. Resultatet er en høykvalitets seng som tilpasser seg kroppens konturer og gir optimal støtte gjennom hele natten. Springfjærmadrassen, som utgjør sengens midterste lag og 70 prosent av sengens totale komfort, har trykkavlastende teknologi reduserer søvnløshet, fremmer dyp søvn og gir generelt med avslappende søvn. I tillegg er den antibakteriell, allergivennlig, har ergonomiske pocketfjærer, antiskli-funksjon som som holder på plass overmadrassen og Airflow-teknologi som gir et sunt og kjølig sovemiljø. Andre egenskaper som gjør Tindra Fjäll til et godt kjøp er at den har en overmadrassen med høy kjerne av naturlatex som er pustende, ventilerende, allergivennlig og laget av naturlige materialer. Med 25 års garanti kan du være trygg på at Tindra Fjäll er verdt investeringen. Utover utmerkede egenskaper og kvalitet, har sengen et lekkert og skandinavisk design som passer inn i ethvert soverom. Velg mellom fargene lysegrå, antrasitt eller sand. Når det gjelder madrass og overmadrass kan du velge mellom medium eller ekstra fast i begge. Vi anbefaler Nordic Dream sin kontinentalseng 180×210 til deg som vil kvalitet, stil og komfort.

Mest for pengene: Regulerbar seng av høyeste kvalitet

Drømmer du om regulerbar seng, men synes prisen er for høy? Hos Bedre Netter finner vi Senses 3030 som er den ultimate kombinasjonen av høy kvalitet og gunstig pris. Den regulerbare sengen er vår anbefaling til deg som vil ha mest for pengene. Senses 3030 leverer på det meste. Sengen er designet med «7 Bedre soner» som gir kroppen optimal støtte ved å avlaste hodet, skuldre, korsrygg og hofter, slik at du kan sove ergonomisk gjennom hele natten. Ved kjøp av Senses 3030 kan du velge mellom madrasser i ulike fastheter for alle vektklasser og preferanser. Her kan du finne en fasthet som passer din personlige komfort. Sengen er også utstyrt med en overmadrass av høyeste kvalitet, hvor du også her kan velge mellom tre ulike typer. Den mest kjøpte er Essential Rönd som er en høykvalitets overmadrass med en kjerne av 100 prosent naturlatex med et mykt trekk som har antiskli på undersiden. Dette gjør at madrassen holder seg på plass. Overmadrassen er også behandlet med probitokia og naturlige melkesyrer som bekjemper midd eller allergener. Et annet pluss ved Senses 3030 er naturligvis den regulerbare sengebunnen som gir ekstra komfort. Med en Okin-motor kan du tilpasse hodet og fotenden etter egne preferanser for optimal komfort. Utover det er sengen i sin helet av høyeste kvalitet med et lekkert design. Den 10 centimeter solide rammen i FSC-sertifisert furu sørger for stabilitet, mens trekk i lekre farger som antrasitt, beige, svart eller lysegrå gir soverommet et tidløst preg. Selve madrassen kan kjøpes i fasthet medium, fast eller ekstra fast.

Stilren og solid sengeramme av heltre furu

Til deg som foretrekker en klassisk sengeramme anbefaler vi Messina Hvitlasert Furu fra danske HMS Furniture Group. Denne sengen er laget av solid heltre furu og en stilren løsning for ethvert soverom, samtidig som den er utstyrt med fire smarte skuffer for ekstra oppbevaringsplass. Ved kjøp av sengen kan du velge å legge til hodegavl og nattbord som tilbehør, noe som gir deg en komplett seng.Den hvitlaserte furuen gir en seng med et rent og lyst design. Messina er høy på kvalitet og gunstig på pris, noe som gjør dette til et godt valg til deg som handler på budsjett. Eneste ulempen ved HMS Furniture Group sin lekre sengeramme er at madrassen må kjøpes separat, men her har Soveromsbutikken flere gode alternativer i ulike fastheter og kvaliteter.