Loftseng barn: Utnytt plassen på små barnerom

Har barnets soverom begrenset plass, men likevel behov for ekstra lagring? Med en loftseng til barn kan du utnytte plassen på små barnerom på en leken, funksjonell og estetisk måte. Mens køyeseng har to soveplasser, har en loftseng en nedre del som kan brukes til lagring, lek eller lekser.

Enten du bor i leilighet, rekkehus eller enebolig er det å innrede rommene på en funksjonell måte noe de fleste av oss ønsker. Spesielt for barnefamilier med begrenset plass og økende behov for lagring gjelder det å finne smarte løsninger. Barnas soverom fortjener et lekent, funksjonelt og komfortabelt miljø, hvor de kan både leke, hvile og sove. Valg av seng er en viktig investering og her er det mye å velge i. Køyeseng og loftseng er begge populære senger som er funksjonelle og plassbesparende. Mens køyesenger har to soveplasser, skiller loftseng seg ut med kun en soveplass og en nedre del som gir fritt spillerom. I den øverste delen kan barnet sove trygt, mens plassen under sengen kan innredes til lagring, lekeplass, kosekrok eller med skrivebord. Ettersom loftsenger vanligvis er høyere opp fra gulvet enn køyesenger gir dette mer plass under. Den frie plassen under sengen har stor fleksibilitet når det kommer til bruk, noe som gjør loftsenger perfekt til små barnerom hvor man vil utnytte plassen best mulig.

Variert utvalg av loftsenger for enhver smak og lommebok

I en verden med stadig mindre boliger og økende krav til funksjonalitet, er loftssenger blitt en genial løsning når man vil utnytte plassen. Ved å løfte sengen opp fra gulvet, frigjør man verdifull gulvplass som kan brukes til det man måtte ønske. Selv om sengene er både fleksible og plassbesparende leverer de også på design. Hos nettbutikkene VidaXL, Importpris og Soveromsbutikken er det et variert utvalg av loftsenger for enhver smak og lommebok. Her kan du velge mellom mer moderne senger, klassiske restrukturer, futuriske metallrammer eller barnevennlig design sklie, telt og tårn. For barnets trygghet er det viktig å investere i en seng som oppfyller krav til sikkerhetsstandarderer og med solid konstruksjon. Ettersom sengen er løftet høyt opp fra gulvet bør du sørge for at barnet lærer seg bruk av stigen og er gammel nok til å håndtere sengen. For de fleste vil 6-årsalderen være en fin grense for bruk av sengen.

Våre anbefalte produkter i 2024

Til foreldre som vil optimalisere plassen på små barnerom med en praktisk og stilfull løsning har vi samlet de beste produktene. Våre anbefalinger oppfyller krav til sikkerhet, kvalitet og funksjonalitet i ulike prisklasser.

Solid loftseng med fokus på komfort og plassbesparelse

Manis-H Fenris er en stilig og funksjonell løsning som er designet med fokus på komfort og plassbesparelse. Den moderne loftsengen gir barnet en sikker soveplass med stabilt rekkverk rundt den øvre køyen, mens plassen under har en liten sofabenk og rikelig med plass til lek, skrivebord eller lagring. Fenris kan kjøpes med ekstra tilbehør som Manis-H skrivebord og hylle som står i stil med sengen. Med et solid og slitesterkt design konstruert med kvalitetsmaterialer for barnets sikkerhet, noe som gjør Fenris til et trygt kjøp. Den stabile stigen gir enkel tilgang til soveplassen og oppfyller alle sikkerhetsstandarder for å sikre trygg bruk. Selv om sengen er plassert høyt oppe vil den fortsatt gi barnet en komfortabel soveplass. Utover det har sengen et tidløst design med elegant hvit finish som passer inn i enhver bolig, men den er også tilgjengelig i andre farger Ved kjøp av Fenris føler det med loftseng, sengebunn, sengehest ramme, sengehest, stige og sofastol, mens madrass må kjøpes separat. Manis-H sin solide loftseng kommer i tre størrelser.

  • Madrassmål: 90x160cm/Yttermål på sengen: Høyde: 193cm Lengde: 170cm Bredde: 104cm
  • Madrassmål: 90x190cm/Yttermål på sengen: Høyde: 193cm Lengde: 200cm Bredde: 104cm
  • Madrassmål: 90x200cm/Yttermål på sengen: Høyde: 193cm Lengde: 210cm Bredde: 104cm

Robust loftseng i høykvalitets metall og innovativt design

Til familier som vil spare plass, men samtidig ha kvalitet og estetikk er denne praktiske køyesengen fra Importpris et godt valg. Sengen har en robust konstruksjon med høykvalitets metall som sikrer lang holdbarhet og stabilitet. Den solide rammen er konstruert for å tåle daglig bruk, samtidig som den gir barna en trygg og sikker soveplass. Med sitt smarte og innovative design er sengen en ideell løsning for familier som vil utnytte plassen best mulig. Under køyesengen er det et integrert bord som kan brukes til lekser, lesing, tegning eller andre aktiviteter. I tillegg har området under sengen tre hyller for oppbevaring og ekstra plass til innredning av kommode for lagring av klær. Vi anbefaler denne praktiske loftsengen i metall, sort finish og moderne design til deg som er opptatt av stil og funksjonalitet. De rene linjene, moderne og enkel designet gjør det enkelt å kombinere sengen med annet møblement i rommet. Loftsengen måler 210 centimeter i lengden, 97,5 centimeter i bredden og er 186 centimeter høy. Madrass på 90×200 centimeter kjøpes separat.

Høy køyeseng av heltre furu med barnevennlig design

For barn fra 6 år som vil ha en seng som inviterer til både lek og søvn er VidaXL vår beste anbefaling. Denne høye køyesengen for barn har et barnevennlig design med gardiner, tunnel, tårn, sklie og stige som gir mye moro. Sengen er også praktisk når det gjelder utnyttelse av plass. Med en høyde på 87 centimeter over gulvet kan man bruke plassen under til oppbevaring av leker, innrede en sofa eller lage en kosekrok. Utover det har VidaXL sin praktiske seng en solid konstruksjon av heltre furu som gir stabilitet og holdbarhet, mens sikkerhetsrekkverk på alle fire sider sikrer at barnet sover trygt uten å falle ned. Kombinasjonen av stige og sklie er også høyt elsket av lekelystne barn. Ved kjøp av VidaXL sin seng følger det med køyeseng, tre frontgardiner, to sidegardiner, en gardin med tre lommer, tunnel og tårn. Du velger selv om du kjøper sengen med sklie eller stige. Loftsengen måler 205,5 centimeter i lengden, 87,5 centimeter i bredden og 113,5 centimeter i høyden. Madrass på