Liten sovesofa: 2-seter med stil og kvalitet

Bor du i en trang leilighet eller ønsker å utnytte plassen best mulig? Med en 2-seter sovesofa får du seng og sofa i samme møbel. Vi guider deg gjennom kjøpene som kombinerer stil, funksjonalitet og kvalitet.

Smarte løsninger for å utnytte plassen best mulig kan gjøre små leiligheter større og store boliger mer praktiske. Er du en av dem som bor lite eller ønsker å utnytte plassen i hjemmet ditt, kan en liten sovesofa med 2 seter være det ideelle kjøpet. Det allsidige møbelet gir deg seng og sofa i ett, enten du bruker det som gjesteseng, egen seng eller vil ligge å se på favorittfilmene dine. Har du barn eller ungdom i hus kan en liten sovesofa være et godt alternativ til den vanlige sengen. På dagtid kan den brukes som sofa på soverommet, før den gjøres om til seng på kveldstid. Velger du en sovesofa med kvalitet kan du være trygg på at du får komfort, stil og funksjonalitet. Skal sovesofaen brukes som fast soveplass er det viktig å velge et produkt som tilbyr komfortabel madrass for god søvn.

Spar plass med stil og funksjonalitet

En favoritt hos mange er IKEA sin Ektorp sovesofa. 2-seter med stil, design og kvalitet til en gunstig pris er mye av grunnen til at Ektorp 2-seter sovesofa er en bestselger. Selv om IKEA er populært, er det også mange andre butikker man kan gjøre gode kjøp hos. Soveromsbutikken, Bedre Netter, Importpris og HomeRoom er fire nettbutikker med et stort utvalg av liten sovesofa. Her kan du finne smarte løsninger som lar deg spare plass med stil og funksjonalitet av høy kvalitet. Nettbutikkene har både dyre og rimelige alternativer av liten sovesofa i varierende design, farger og prisklasser. Her kan du finne slanke og moderne sovesofaer med ulike uttrekkbare løsninger. Felles for alle produktene er at de har plassbesparende egenskaper, kan raskt gjøres om til en komfortabel seng og er et godt kjøp for mindre rom eller gjesterom. For deg som trenger ekstra lagringsplass kan en liten sovesofa med oppbevaring bidra til bedre orden hjemme.

Våre anbefalte produkter i 2024

Med en liten sovesofa i kompakt størrelse får du et praktisk møbel som kan maksimere plassen i mindre hjem eller rom. Vi har samlet våre anbefalte produkter med solid konstruksjon, høy komfort og pent design i ulike prisklasser.

Prisbelønt design kombinert med komfort og praktiske funksjoner

I nettbutikken Bedre Netter finner vi sovesofaen Moma Fine. Her får du et møbel med et prisbelønt design kombinert med komfort og praktiske funksjoner. Moma Fine anbefales til deg som vil ha ekstra sitteplass i stuen, et allsidig møbel til liten leilighet, en god gjesteseng eller bare et praktisk oppbevaringsrom. Sovesofaen kan enkelt gjøres om til en seng ved å trekke i setet og ledde ned ryggstøtten. Med slitesterke gjærer i bunnen og 30 kilo polstring i kaldskum i sittedelen tilbyr Moma Fine god komfort som både sofa og seng. Ønsker du å oppgradere komforten kan du kjøpe en overmadrass. Moma sin sovesofa ble i 2022 nominert til Årets Møbel. Møbelet leverer funksjonalitet med estetisk og innovativt design. Et annet pluss ved Moma Fine er at sovesofaen har skjult oppbevaring. Den firkantene sokkelen har et genialt oppbevaringsrom hvor du kan lagre dyner, puter eller sengetøy. Vi anbefaler Moma Fine til deg som vil investere i en slitesterk sovesofa med klassisk design, ren struktur og høy kvalitet. Velg mellom fargene beige, rust, lysegrå, gul eller grønn. Sovesofaen måler 244 centimeter i lengden, 70 centimeter i høyden og 100 centimeter i bredden. Som seng er den 140×200.

Plassbesparende sovesofa med skandinavisk design

Danske Innovation Living sin Cubed 140 Wood er en smart og plassbesparende sovesofa med skandinavisk design, funksjonalitet og komfort. Cubed er spesielt utviklet for trange rom. Sofaen har en lav bredde og kan enkelt slås ut i rommet som seng. Med en bredde på 140 centimeter er dette perfekt for deg med begrenset plass. Når sofaen slås ut som seng vil beina automatisk komme ut, hvor eikbena gir et elegant preg på møbelet. Selv om Cubed ikke har posefjær, er den likevel høy på komfort. Sofaen er utstyrt med en madrass i kaldsuim som er fri for freon, behagelige å sitte i og ligge i. Når sofaen er utslått får du en behagelig seng på 140×200 cm. Perfekt for en eller to personer. Med skandinavisk design, praktiske løsninger og høy komfort passer Cubed 140 Wood inn i ethvert hjem med sans for det moderne. Velg din favorittfarge og gled deg over en smart sovesofa med lang levetid.

Perfekt sovesofa for ungdomsrommet

sovesofa liten

Til deg med tenåring i hus og soverom med begrenset plass, er WOOOD Robin en smart sovesofa. Robin er en smart løsning som gir komfortabel søvn, smart oppbevaring og tidløst design. Et godt kjøp for enhver tenåring med ønske om et funksjonelt og stilfullt rom. I skuffen under sengen kan man lagre sengetøy, klær eller ting. Er planen overnattingsbesøk kan Robin enkelt konverteres til en gjesteseng. Sovesofaen har en solid konstruksjon av furu med børstet finish, noe som gir et rustikt design. Robin leveres uten ribbebunn og madrass (på 90x200cm). Ønsker du å bruke skuffene som ekstraseng kan du også kjøpe tilbehør som rubbebunn med bånd og madrass. Vi anbefaler Robin til deg som vil innrede barnerommet med et praktisk møbel som byr på høy kvalitet, stil, komfort og oppbevaring. Velg mellom fargene går og svart.

Uttrekkbar sovesofa i robust tre

sovesofa liten uttrekkbar

Sist ut av våre anbefalinger er denne prisgunstige og multifunksjonelle sovesofaen i solid konstruksjon av tre. Sovesofaen kombinerer luksusen av en sofa med bekvemmelig seng, enten den brukes som gjesteseng eller fast seng. Med uttrekkbar underseng utstyrt med fire hjul får du to soveplasser, hvor de to sengene også kan brukes separat i hvert sitt rom. På dagtid kan sovesofaen brukes som sofa. Importpris sitt praktiske møbel har en sengeramme i robust tre, noe som gjør den holdbar og slitesterk, mens det tidløse designet med brun farge gjør at den passer inn i ethvert hjem. Merk at madrass på 90×200 cm må kjøpes separat. Vi anbefaler produktet til gjesterommet, barnerommet eller til deg som bor i liten leilighet å trenger et praktisk møbel.