Køyeseng barn: Praktiske løsninger av høy kvalitet

Køyeseng for barn kommer i mange varianter, størrelser og design. Felles for alle produkter av køyeseng er at dette er en smart løsning som sparer plass, samtidig som de gir et hyggelig soverom. Vi gir deg våre beste anbefalinger fra Soveromsbutikken og Drømmerom.

Barn trenger et soverom som de trives i, både når de skal sove og leke. Seng er viktig og til deg som vil ha en praktisk løsning er køyeseng til barn en god investering. Selv om køyesenger er store og høye, er det likevel plassbesparende, spesielt hvis du kjøper en med skrivepult, hyller eller skuffer. De klassiske variantene av køyesenger har to soveplasser, noe som sparer rommet for gulvplass på soverom hvor to barn skal sove. Med to soveplasser i én ramme frigjør du gulvplass slik at barna får et rom hvor de kan leke på dagtid. For familier som bor trangt eller har flere barn er køyeseng en genial investering. Soveromsbutikken og Drømmeland er blant nettbutikkene som har et godt utvalg av køyeseng barn i høy kvalitet. Med robust og sikker konstruksjon av holdbare materialer får du en køyeseng som sikrer trygg og komfortabel søvn hver natt. Utvalget består av køyesenger i ulike størrelser, design og prisklasser.

Funksjonelt og stilfullt soverom med køyeseng

Barn er fantasifulle, aktive, kreative og nysgjerrige vesener, hvor mange også har lakenskrekk. Som foreldre er det derfor smart å investere og innrede soverommet for barnets beste. En køyeseng kan oppleves som ekstra stas for barna, samtidig som du investerer i barnas komfort, sikkerhet og en praktisk løsning. Hos Drømmeland og Soveromsbutikker kan du finne alternativer av enkel køyeseng små barn, mer avanserte modeller med ekstra lagringsplass eller modeller med eget lekeområde. Produktene er robuste i kvalitet med materialer av tre eller mer moderne metallrammer. Med en køyeseng kan du skape et funksjonelt og stilig soverom som innbyr til hvile, søvn, lek og trivsel som barna vil elske i flere år.

Våre anbefalte produkter i 2024

For de yngste barna kan det tryggeste valget være å velge en lav køyeseng. Barn, uansett alder, fortjener likevel en køyeseng som oppfyller krav til sikkerhetsstandarder. Vi har samlet våre beste anbefalinger av trygge og sikre køyesenger til barn.

Moderne køyeseng med innovative funksjoner for utnyttelse av plass

Først ut av våre anbefalinger er denne moderne køyesengen som både er praktisk og stilig. Melbourne har innovative funksjoner og er designet med tanke på optimal utnyttelse av plass og maksimal komfort. Sengen skiller seg ut fra de klassiske køyesengene. Den øvre køyen er forskjøvet, noe som både gir bedre synlighet for den nederste køyen og gir en unik stil. I den ene enden av sengen er det en integrert garderobe som fungerer som støtte, samtidig som du får plass til lagring av klær, sko og andre ting. Garderoben to dører og en kombinasjon av hyller og hengende plass. Dybden på garderoben er 85 centimeter bred og gir rikelig med lagringsplass for to barn. Over den nedre sengen er det hyller for bøker eller leker, mens under sengen er det to skuffer for oppbevaring av spill, leker, klær, sko eller sengetøy. Melbourne køyeseng måler 295 centimeter i lengden, 110 centimeter i bredden og 150 centimeter i høyden. Sengen er konstruert med fokus på barnas sikkerhet. Den øvre sengen har et solid sikkerhetsgjerde og stigen har avrundede kanter med dype trinn som gjør det trygt å bevege seg til overkøyen. Melbourne har en lastekapasitet på 90 kilo per seng og er produsert i robuste materialer med et belegg som er varmebestandig, fuktavstøtende og ripebestandig. Vi anbefaler denne moderne køyesengen til deg som ønsker en funksjonell løsning på barnerommet. Melboyrne byr på stil, kvalitet, sikkerhet og komfort. Med hvit cascina-estetikk passer sengen inn i ethvert rom med sans for stil. Sengen er et godt valg for barn over 6 år. Madrasser på 90×200 centimeter må kjøpes separat.

Stilfull og prisgunstig køyeseng til barnas soverom

Kubus er en komplett køyeseng i et tidløst og stilig design som passer inn i de fleste barnerom. Sengen anbefales til deg som leter etter en stilfull og prisgunstig løsning. Kubus har to sengeplasser, estetisk appell og god funksjonalitet. Sengen er et fleksibelt kjøp som enkelt kan bygges om til to separate senger, noe som lar deg bruke sengen på to ulike rom. Under den nedre køyen er det plass til å skyve esker for oppbevaring av leker. Utover det er Kubus en solid køyeseng som oppfyller strenge krav til sikkerhet og miljøvennlighet for barnemøbler. Sengen er laget av slitesterke materialer, har en tidløs farge i hvit og passer inn på ethvert barnerom. Kubus måler 198 centimeter i lengden, 86 i bredden og har en høyde på 158 centimeter. Madrasser med målene 80×190 centimeter må kjøpes separat.

Køyeseng med solide sengekanter og stabil konstruksjon

Trollheim sin køyeseng er også en god anbefaling til foreldre som vil optimalisere plassen på barnas soverom. Køyesengen er robust, moderne og designet med tanke på barnas komfort og foreldrenes behov for kvalitet. Trollheim er et godt valg for rom med begrenset plass. I tillegg har sengen solide sengekanter og en stabil konstruksjon som oppfyller krav til sikkerhetsstandarder. Med andre ord kan foreldre være trygge på at barna sover trygt og godt. Trollheim er laget av robust heltre furu, har en hvit finish og et minimalistisk utseende. Sengen er 198 centimeter i lengden, 104 centimeter bred og 161 centimeter høyt. Madrass 90×200 kjøpes separat.