Dobbeltseng med oppbevaring: Disse sengene kombinerer komfort, kvalitet og stil

Til par eller enslige som liker god plass kan en 180 seng med oppbevaring være en praktisk og stilfull løsning som optimaliserer plassen på soverommet. Disse sengene kombinerer stil, kvalitet og komfort.

Senger med oppbevaring gir deg muligheten til å holde soverommet ryddig og organisert, samtidig du får en mer avslappet atmosfære. For par eller enslige som vil utnytte plassen på soverommet best mulig med til og kvalitet kan en stor seng med oppbevaring være løsningen. Disse sengene gjør det lettere å holde orden på rommet, frigjører plass i andre skap og gir deg en praktisk måte å lagre klær eller ting. Senger med oppbevaring gjør det enkelt å organisere sengetøy, klær eller andre gjenstander rett under sengen. Noe som gjør dette til en god investering for deg med begrenset plass, enten du vil ha en 120×200, 140×200, 180×200 eller en King size-seng med oppbevaring. Hvor stor seng du ønsker kommer helt an på egne behov og om du sover alene eller med fast partner. For best mulig opplevelse anbefaler vi å velge en seng med madrass som passer dine preferanser, enten det er myk, medium eller fast.

Velg stilen som passer deg best

Doble senger med oppbevaring finnes i et bredt utvalg av modeller, stiler og prisklasser. I nettbutikkene Bedre Netter, Nordic Dream og Soveromsbutikken kan du finne sengen som passer dine behov og personlige smak. Enten du ønsker en moderne og minimalistisk seng eller et mer klassisk og tidløst design. Alle tre nettbutikkene er kjent for sin høye kvalitet med smarte senger som kombinerer komfort, funksjonalitet og stil. Senger med oppbevaring har ulike løsninger som praktiske skuffer under sengen eller en madrass som kan løftes opp for å lagre ting inni sengen. Prisene varierer avhengig av størrelse, materiale og design, men du må regne med å betale mellom 17.000 til godt over 30.000 kroner for en seng med oppbavaring. De dyreste modellene har en enda drøyere prislapp på over 50.000 kroner.

Våre anbefalte produkter i 2024

Fordelene ved å investere i en god seng er at du får kvalitet og komfort i flere år. Velger du i tillegg en seng med oppbevaring får du en praktisk løsning som optimaliserer plassen på soverommet. Vi har samlet våre beste anbefalinger av dobbeltseng med oppbevaring, hvor alle oppfyller kravene til komfort, kvalitet og stil.

Elegant løsning for komfortabel søvn og god lagringsplass

Denne rammemadrassen er en seng med oppbevaring fra Bedre Netter og Venus sin bestselger siden 2013. Venus er sengen til deg som vil ha en elegant og praktisk løsning som både gir komfortabel søvn og effektiv lagringsplass. Venus måler 180×200 centimeter, har et tidløst design med svart farge og innebygd oppbevaring under madrassen. Madrassen løftes enkelt opp for å organisere sengetøy, klær eller andre ting. Den svarte fargen gir et moderne utseende, mens den romslige oppbevaringsplassen under madrassen gir praktiske lagringsmuligheter. Venus sin seng med oppbevaring har en madrass med god støtte og komfort, mens overmadrassen Essential Modal er av høy kvalitet, har god åndbarhet, elastisitet og antiskli. Med andre ord vil madrassen sitte godt på sengen, også når du sover urolig. Rammen på sengen er solid, stabil og holdbar. Vi anbefaler bestselgende Venus til deg som vil ha ekslusiv komfort og funksjonalitet. Et godt kjøp til deg som bor i trang leilighet eller bare ønsker mer effektiv organisering på soverommet.

Skandinavisk eleganse kombinert med kvalitet og smart oppbevaring

Nordic Dream sin seng med oppbevaring er mindre i størrelsen, men fortsatt innenfor målene for dobbeltseng. Astrid Fjord er en 140×200 rammemadrass som kombinerer Skandinavisk eleganse med utmerket komfort. Sengen har et moderne design, laget av førsteklasses materialer og gir en luksuriøs søvnopplevelse. Med 140×200 får du en perfekt rammemadrass for mindre soverom og tilstrekkelig med soveplass for en eller to personer. Sengen har en høykvalitets fjærmadrass som sørger for optimal støtte til kroppen og lindrer eventuelle trykkpunkter for mer avslappende søvn. Nordic Dream sin seng med oppbevaring brukes ved å løfte madrassen opp. Under sengen kan du oppbevaring klær, sengetøy eller andre gjenstander. Astrid Fjord anbefales til deg som ønsker solid kvalitet, langvarig holdbarhet og en elegant seng i grått stoff som gir rommet en sofistikert touch.

Moderne seng med oppbevaring til deg som er singel

Til deg som er singel og synes enkeltseng blir for lite, er Hilding sin 120 seng med oppbevaring et godt valg. Family Plus kombinerer komfort med praktisk oppbevaring og er designet med tanke på stil, funksjonalitet og komfort. Sengen passer inn i ethvert soverom med sans for moderne design. Family Plus har en solid konstruksjon, praktisk lagringsplass med skuffer under sengen og er av høyeste kvalitet. Den innebygde oppbevaringsplassen under sengen gir deg rikelig med plass til å organisere sengetøy eller klær. Utover praktiske løsninger og funksjonalitet er Family Plus høy på komfort. Sengen leveres med Hilding sin avanserte madrass-teknoligi som gir optimal støtte og avlastning for kroppen, slik at du våkner uthvilt hver dag. Ved kjøp av sengen kan du velge madrasser med i fasthetsgradene myk, medium, fast eller ekstra fast. Vi anbefaler Hilding sin gode og smarte seng til deg som er singel, bor i liten leilighet eller bare ønsker å utnytte plassen på soverommet best mulig. Family Plus kombinerer stil, komfort og funksjonalitet i ypperste klasse.