Dobbeltseng 180×200: Disse gir økt søvnkomfort

God nattesøvn er viktig for helse, trivsel og velvære. For å oppnå dette er det avgjørende å investere i en god seng. 180×200 er størrelsen for deg som vil ha god plass alene eller med partneren. I vår guide kan du lese mer om sengene som gir økt søvnkomfort.

Enten du foretrekker et moderne minimalistisk design eller klassisk eleganse, er valg av seng avgjørende. De beste sengene kombinerer komfort, kvalitet, støtte og design på en god måte, slik at du får optimal komfort gjennom natten. Dobbeltseng på 180×200 er en favoritt hos både enslige, ektepar og samboere som liker å ha plass når de skal sove. Nettbutikkene Bedre Netter og Soveromsbutikken er blant markedets beste på senger av høy kvalitet, laget av premium materialer, har stil og langvarig holdbarhet. Med fokus på søvn, komfort og støtte har nettbutikkene et bredt utvalg av 180×200 senger for deg som vil ha kvalitet. Enten du vil ha en klassisk rammemadrass, luksuriøs kontinentalseng eller en ekslusiv regulerbar seng. 180×200-sengene finnes i prisklasser, design og madrasser for enhver smak. I denne artikkelen guider vi deg gjennom beste kjøp av dobbeltseng fra de to populære nettbutikkene Bedre Netter og Soveromsbutikken.

Rammemadrass eller kontinentalseng?

180×200-seng er det ideelle valget for både single og partnere som liker komfortabel plass. Senger finnes et bredt utvalg av rammemadrass og kontinentalsenger, men også regulerbar seng. 180×200 er en størrelse mange leverandører leverer og det finnes et godt utvalg av gode kjøp. Hovedforskjellen på rammemadrass og kontinentalseng er prisklassen, men også følelsen av luksus. En kontinentalseng er dyrere og kjent for å gi en høy grad av komfort og støtte. Sengene består vanligvis av tre lag med en bunnramme med fjærmadrass, en madrass i midten og en overmadrass. Kombinasjonen av dette gir god støtte og fordeler kroppsvekten jevnt. Rammemadrasser derimot har som regel en fastere følelse, noe som gjør den til et godt valg til deg som foretrekker fastere støtte under søvn. Når det gjelder høyde er kontinentalsenger høyere enn en vanlig rammemadrass. Dette gjør det enklere å komme seg inn og ut av sengen, spesielt hos eldre eller personer med bevegelse- og helseutfordringer. Til deg med lav takhøyde på rommet eller som generelt liker lavere seng er rammemadrass et godt valg. Med en kontinentalseng 180×200 får du følelsen av luksus og komfort med et lagdelt design, polstret overflate og en hotell-lignende opplevelse hjemme. Har du et strammere budsjett kan rammemadrass også by på komfortable netter. Uansett hvilken seng du velger er valg av madrass viktig, hvor man som regel kan velge mellom myk, medium, fast eller ekstra fast.

Opplev maksimal komfort med regulerbar seng 180×200

Tilbud på de dyreste sengene kan være smart å følge med på, og i kategorien her finner vi både kontinentalseng og regulerbar seng som de dyreste i klassen. Regulerbar seng er det mest eksklusive valget når det kommer til maksimal komfort. Sengene er utstyrt med elektriske motorer som lar deg heve eller senge hode- eller fotenden til ønsket stilling. På den måten kan du finne din mest komfortable sovestilling i ulike vinkler, slik at du kan redusere ubehag og lindre trykkpunkter. Personer med helseproblemer som søvnapné, sure oppstøt, ryggsmerter eller dårlig sirkulasjon kan lindre symptomene ved å sove i en regulerbar seng. Ved å heve hodet og føttene blir belastningen på kroppen redusert og blodsirkulasjonen forbedret. For eldre eller personer med begrenset mobilitet er dette verdt investeringen, både når det kommer til søvn og bevegelse ut og inn av sengen.

Våre anbefalte produkter i 2024

Vi gir deg våre beste anbefalinger av regulerbar seng, rammemadrass og kontinentalseng 180×200. Tilbud er alltid verdt å følge med på, spesielt hvis du har et strammere budsjett, men fortsatt ønsker best kvalitet. Felles for alle våre tre anbefalinger er at dette er senger som gir økt komfort og søvn anerkjente nettbutikkene Bedre Netter og Soveromsbutikken.

Enestående støtte og luksuriøs komfort med regulerbar seng 180×200

Bedre Netter sin regulerbare seng 180×200 er vår beste anbefaling til deg som vil ha luksuriøs søvn, komfort og funksjonalitet. Den elegante sengen tilbyr enestående støtte og justerbare muligheter for best mulig søvn. Senses 3010 er designet med fokus på individuell tilpasset komfort. Med regulerbare muligheter kan du justere hode- og fotenden etter egne behov, enten du foretrekker å ligge oppreist når du lever eller heve føttene for å lindre trykket på ryggen. Senses 3010 har et moderne og stilfull design som gir et luksuriøst preg på soverommet. Den beige fargen gir et varmt og innbydende utseende, mens den polstrede hodegavelen gir ekstra luksus. Ønsker du andre farger kan sengen kjøpes i antrasitt, svart eller lysegrå. Sengen er av høye kvalitet med materialer som sikrer langvarig holdbarhet og komfort. Rammen er solid bygd, tekstilbekledningen er kvalitetsbehandlet og Sendes 3010 er en slitesterk seng du kan ha glede av i mange år. Velg mellom madrassene medium, fast eller ekstra fast og overmadrassen Essential Tencel Split, Polar Split eller Mayan Split. Sengen kan kjøpes med eller uten hodegavl. Senses 3010 anbefales til deg som vil investere i egen søvnkvalitet og velvære med stil, komfort og funksjonalitet i premium kvalitet.

Kontinentalseng 180×200 med komfort, støtte og kvalitet

For deg som foretrekker kontinentalseng 180×200, luksus og god søvnkvalitet er Hilding sin Family Plus vår beste anbefaling. Hos Soveromsbutikken finner vi Hilding sin kontinentalseng som kombinerer komfort, støtte og kvalitet. Produsenten Hilding har lang erfaring i sengebransjen og Family Plus er designet for å gi deg god søvn, hver natt, i en luksuriøs seng. 180×200 kontinentalsengen er utstyrt med tre lag for å sikre optimal komfort. Sengen har en robust fjærmadrass som gir kroppen riktig støtte, en mellommadrass som gir avlastning og en myk overmadrass som gir ekstra polstring. Med materialer av høyeste kvalitet er Hilding sin seng konstruert for langvarig holdbarhet med nøye utvalgte materialer. Kvaliteten sørger for at sengen beholder form og komfort gjennom flere år. Family Plus har et moderne og elegant utseende i et tidløst design. Et annet pluss ved sengen er at den er godkjent av Astma- og allergiforbundet, noe som gjør det til et trygt kjøp for deg med disse utfordringene. Family Plus kan kjøpes med madrassene myk, medium, fast eller ekstra fast, mens overmadrass kjøpes som ekstra tillegg. Sengen er tilgjengelig i fargene ECO grå, mørkgrå, blå, beige og brungrå.

Rammemadrass designet for best mulig søvnkvalitet

Når det kommer til dobbeltseng 180×200 og rammemadrass er også her mye å velge i. Selv om du finner mye for en lang lavere pris en denne, er likevel Senses 3030 fra Bedre Netter vår beste anbefaling. Fordelene er mange, men vil du investere i langvarig komfort er dette kjøpet for deg. Senses 3030 er en rammemadrass designet for optimal støtte og komfort. Sengen kombinerer en solid ramme av materialer i høyeste kvalitet, mens den komfortable madrassen tilpasser seg kroppens konturer for å redusere trykkpunkter og gi avslappende søvn. Ved kjøp av sengen kan du velge mellom medium, fast eller ekstra fast madrass og overmadrassene Essential Rönd, Polar eller Mayan. Her er det egne preferanser som spiller inn på hva som er best for deg. Uansett hvilken madrass du velger får du langvarig kvalitet. Senses 3030 leverer på kvalitet og komfort, men også design. Sengen har et moderne utseende og et slitesterkt trekk i stoff med fargene beige, antrasitt, svart eller lysegrå. Den solide rammen på sengen og det slitesterke stoffet siterer at madrassen beholder form og komfort, slik at du kan oppleve god søvnkvalitet i mange år. Vi anbefaler rammemadrassen til deg som vil ha minimalistisk design, elegant preg på rommet, komfort, støtte og langvarig kvalitet i din doble seng. 180×200 gir rikelig med plass til både en og to personer.