Dagseng: Allsidig løsning som gir god hvile

I en hektisk hverdag kan det være deilig å komme hjem til en dagseng. Møbelet er en allsidig løsning som fungerer både som seng, sitteplass eller sofa og er spesielt designet for avslapning i hverdagen.

Smarte møbler med stil og funksjonalitet gjør hverdagen bedre. Alle sammen trenger vi et sted for hvile, rekreasjon og avslapning. Selv om sofaen eller senga er deilig, kan en dagseng by på enda bedre komfort. Dagsengen er en allsidig løsning som gir god hvile, enten den brukes som seng, sitteplass eller sofa. De fleste modellene ligner på en vanlig seng, men er designet for å brukes som et sted å slappe av. Dagsenger har som regel en solid ramme med madrass på toppen, og kommer i stiler, størrelser og prisklasser for enhver lommebok og romstørrelse. Velger du en dagseng med oppbevaring får du en smart løsning for lagring av ting, mens en uttrekkbar dagseng er et praktisk kjøp når du ønsker ekstra soveplass for gjester eller på barnerommet.

Komfort og fleksibel bruk med dagseng

Dobbeltseng, enkeltseng eller en deilig hvileplass ute? Dagsenger kommer i et bredt utvalg av stiler og størrelser for bruk inne eller ute. Enten du liker klassisk eller moderne stil, vil du garantert finne en som passer deg og ditt hjem. De beste produktene er laget av høykvalitets materialer med elegant trekonstruksjon eller moderne metallramme med slitesterkt trekk i ulike farger. Felles for de fleste dagsenger er at de er designet for å være fleksible og komfortable i bruk. Dagsengen kan brukes til å slappe av med en god bok, ta en rask lur, lytte til musikk eller hvile seg. Skal du ha gjester kan den også brukes som seng. For deg som vil ha mer orden og ekstra lagringsplass kan en dagseng med oppbevaring gi deg verdifull plass. Vil du innrede terrassen, balkongen eller uteplassen med et komfortabel møbel finnes det et variert utvalg av dagseng ute. Disse er robuste, slitesterke og stilige.

Våre anbefalte produkter i 2024

Vi har samlet våre beste anbefalinger av dagsenger som oppfyller krav til kvalitet, komfort, funksjonalitet og stil. I prisklassen 14.000 til 2000 kroner har vi funnet gode kjøp for enhver lommebok.

Opplev ny standard for komfort og allsidighet med Jotex dagseng

Til deg som stiller høye krav til stil og kvalitet er denne lekre dagsengen fra Jotex vår beste anbefaling. Vår dyreste anbefaling er til deg som vil oppleve en ny standard for komfort og allsidighet. Komoro er en elegant og funksjonell dagseng designet med fokus på stil og praktisk bruk. Dagsengen er moderne, stilig og passer inn i ethvert hjem med sitt tidløse utseende. De rene linjene og minimalistiske designet gir rommet et elegant preg, mens den solide konstruksjonen og komfortable madrassen gir avslappende hvile. Komoro kan brukes som gjesteseng, men er en populær favoritt som dagseng. Jotex Komoro passer inn i enhver stue med sans for stil. Velg mellom fargene sandbeige, røykaktig olivengrønn eller varm gråbrun. Komoro har et særegent design med runde, sjenerøse og frodige former, sammen med buede gavler som er mykt vattert. Sengen har en stabil stamme av FSC-merket furu og kryssfiner og slitesterk trekk av polyester. Madrassen med kombinasjonen sikksakkfjæring og skumfyll gir maksimal komfort. Dagsengen måler 60 centimeter i høyden, 122 centimeter i bredden, 220 centimeter i lengden, sittehøyden er på 40 centimeter og sittedybden på 80 centimeter.

Praktisk dagseng med touch av eleganse og funksjonalitet

En annen favoritt fra Jotex er dagsengen Bold. Her får du en sofistikert og allsidig dagseng designet med fokus på stil og praktisk bruk. Innreder du rommet med Bold får du en touch av eleganse og funksjonalitet. Bold skiller seg ut med sitt moderne og stilrene design. Mens robust konstruksjon og komfortabel madrass gir deg en dagseng for avslapning og hvile. Bold er allsidig og funksjonell i bruk. Dagsengen kan brukes som komfortabel seng, stilfull sofa og sitteplass og er et ideelt møbel for gjesterommet, barnerommet eller stuen. Bold er høy på kvalitet med en stabil stamme av FSC-merket furu og kryssfiner, runde og rette treben i svartbeiset FSC-merket furu og et deilig teddytrekk i 100 prosent polyester med høy slitestyrke. Bold er myk og komfortabel å sitte eller ligge på med nozagfjær og strikkbånd toppet med kaldskum av polyuretan. Dagsengen måler 40 centimeter i høyden, 80 centimeter i bredden, 180 centimeter i lengden og frihøyde under møbelet er på 15 centimeter. Teddytrekket som minner om saueskinn er i nøytral naturhvit, noe som gjør Bold perfekt for ethvert hjem.

Tidløs dagseng med oppbevaring

Importpris sin seng kan brukes til mye, enten det er dagseng og sofa i stuen eller som seng på gjesterommet. Sengen kombinerer funksjonalitet, stil og holdbarhet på en god måte. Materialer av solid heltre furu sikrer langvarig kvalitet, mens den sorte finishen gir et moderne preg til ethvert rom. En av de store fordelene med denne sengen er at den er utstyrt med innebygde skuffer for ekstra lagringsplass, mens den solide rammen sikrer komfortabel hvile- eller soveplass. Madrass på 75×190 centimeter må dog kjøpes separat. Sengen er et praktisk kjøp til deg som vil ha en allsidig dagseng, gjesteseng, sofa eller barneseng. Her kan du selv velge hvordan den skal brukes eller hvor i hjemmet den skal innredes. Dagsengen måler 195,5 centimeter i lengden, 80,5 centimeter i bredden og 44 centimeter i høyden.

Uttrekkbar dagseng med bredt bruksområde

VidaXL er vår beste anbefaling til deg som vil ha allsidighet, funksjonalitet og bredt bruksområde i din dagseng. Uttrekkbar løsning gjør at sengen kan brukes som dobbeltseng, noe som gir bedre fleksibilitet og ekstra soveplasser. Sengen er et godt valg for gjesterommet, barnerommet, stuen eller et annet rom med begrenset plass. Dagsengen kan brukes som sofa, soveplass, hvileplass eller lesekrok. Madrasser på 90×200 centimeter må kjøpes separat. VidaXL leverer en uttrekkbar dagseng til gunstig pris og høy kvalitet. Sengen er laget av solid heltre furu med en robust konstruksjon som gir pålitelig støtte, samtidig som den gir rommet en varm og naturlig følelse. Når den brukes som dagseng eller sofa måler den 203,5 centimeter i lengden, 96 i bredden og 68,5 centimeter i høyden. Som uttrekkbar dagseng måler den 203,5 centimeter i lengden, 181 centimeter i bredden og 68,5 centimeter i høyden. Velg mellom fargene naturlig tre, hvit, grå, honningbrun eller svart.