Komfortabel og praktisk barneseng med oppbevaring

Barnesenger med oppbevaring er den ideelle løsningen for foreldre som vil kombinere barnets komfort og søvn med praktisk lagring. De allsidige sengene gir både god søvn og organisering av leker, klær og ting. Vi har samlet våre beste anbefalinger til deg.

Barnerommet er kjent for lek, ting, klær og rot, noe som kan være til foreldres store frustrasjon. For å skape orden på rommet er det viktig med smarte løsninger, også når det gjelder seng. Barnesenger md oppbevaring lar deg utnytte plassen på rommet med praktisk oppbevaring under sengen, mens barna får en komfortabel seng de kan trives i. I skuffene kan leker, klær og andre ting organiseres på en praktisk måte. Barnesenger med oppbevaring kommer i ulike størrelser, prisklasser, design og kvaliteter. Vi har tatt en nærmere titt på hva som gir deg mest kvalitet, stil og funksjonalitet for pengene.

Tre store fordeler ved å velge barneseng med skuffer

Før vi går videre til produkter er det greit å merke seg fordelene ved å investere i disse. Velger du en barneseng med oppbevaring får du en seng som er designet med innebygde løsninger som skuffer, hyller eller en løftemekanisme av madrassen for tilgang til rom under. Den store fordelen er derfor at sengene egner seg godt for barnerom med begrenset plass, ettersom den kombinerer søvn- og lagringsløsninger i samme produkt. Dette lar deg utnytte plassen på en smart måte, noe som gjør sengene perfekte for barnerom som ofte er husets minste soverom. Med praktisk organisering kan rommet til barna enkelt og raskt se pent og ryddig ut. Skuffene er lett tilgjengelig for både store og små, slik at organiseringen blir mer praktisk. Barnesenger med oppbevaring er også lekre i design. Utvalget består av senger i ulike stiler og design som passer enhver smak og innredning.

Velg størrelse og stil som passer barnet

Importpris, Soveromsbutikken og Drømmerom er alle tre populære nettbutikker med et variert utvalg av praktiske barnesenger. Velger du en seng fra en av disse anerkjente butikkene får du kvalitet, komfort, stil og smart lagringsplass. Når det gjelder design består utvalget av både moderne og mer tradisjonell stil i prisklasser for enhver lommebok. Drømmerom har en genial barneseng med både oppbevaring og skrivebord, mens Soveromsbutikken har et enklere barnesenger med skuffer under. Ved kjøp av ny barneseng anbefaler vi å velge størrelse og stil som passer barnet. Når det gjelder størrelse på seng til barn er enkeltseng med 90×200 centimeter det mest langsiktige valget for barn over 4 år. Med en enkeltseng har barnet en seng de kan vokse inn i, ha god plass i og som kan brukes gjennom hele barne- og ungdomstiden sin.

Våre anbefalte produkter i 2024

Smarte løsninger, høy kvalitet og tidløst design er kjennetegnene på våre beste anbefalinger av barneseng med oppbevaring. Vi har samlet fire produkter i prisklassen 3000 til 7000 kroner.

Smart og plassbesparende 3-i-1-løsning for trange barnerom

Spanske Trasman sin Blake finner du hos Drømmerom og er anbefales til deg som vil ha en 3-i-1-løsning for trange barnerom. Blake er en smart og plassbesparende seng med oppbevaring, skrivebord og soveplass. Sengen har et elegant og stilig design dus naturhvit, sammen med med tilstrekkelig soveplass, oppbevaringsrom og et integrert skrivebord. Med andre ord løser Blake effektivt plassmangel ved å utnytte alt i ett. Trasman sin smarte seng er konstruert med høy tetthet av laminat opptil 25 millimeter, har en slitesterk finish av melamin som er motstandsdyktig mot skader og er et godt valg for aktive barnerom. Det stilige designet i moderne nyanser og farger gjør sengen mer enn bare funksjonell, men tilfører stil til barne- og ungdomsrommet. Blake måler 233 centimeter i lengden, 127 i bredden og har en høyde på 101 centimeter. Sengebunn medfølger, men madrass på 90×200 centimeter på kjøpes separat. Blake anbefales til foreldre som vil ha en praktisk barneseng med oppbevaring og skrivebord av høy kvalitet.

Optimaliser plassen med praktisk barneseng med skuffer

En enklere variant av barnesenger med oppbevaring er Manis-H sin tidløse og nøytrale seng. Rex er en smart og praktisk barneseng som optimaliserer plassen på rommet. Sengen er et funksjonelt møbel med en hel skuffe for oppbevaring under sengen. Rex lar deg utnytte plassen på barnerommet, gi barnet et godt sted å sove og skuffer for bedre organisering. Manis-H sin barneseng er et allsidig kjøp. Ved å kombinere den med et passende sengeteppe og noen gode puter får du en koselig sofa hvor barnet kan slappe av, lese bøker, spille eller ha venner på besøk. Når det gjelder design er Rex ren og tidløs i nøytral hvitfarge med en robust konstruksjon. Sengen er laget av høykvalitets materialer som sikrer langvarig bruk. Vi anbefaler Rex til deg som vil ha en moderne, komfortabel og funksjonell barneseng. Rex kommer i størrelsene 90×200, 90×190 og 90×160 centimeter.

Barneseng med stil og funksjonalitet i solid ramme av heltre furu

Hos Drømmerom finner vi barnesengen Kubus med praktisk skuffe for leker og oppbevaring. Kubus er et godt valg når du ønsker både stil og funksjonalitet på barnerommet. Med uttrekkbar skuffe er det lettere å holde orden, hvor skuffen kan konverteres til gjesteseng. Du kan også speilvende sengen slik du ønsker og montere den med sengegjerde på høyre og venstre side. Kubus er av høy kvalitet med en solid konstruert ramme av heltre furu som er lakkert i elegant hvitfarge. Sengekantene er avrundede for å gi ekstra trygghet, mens den vannbaserte lakken sikrer at den er miljøvennlig. Kubus måler 166 centimeter i lengden, 87 centimeter i bredden, 70 centimeter i høyden og brukes med madrass på 80×160 centimeter. Merk at riktig madrass kjøpes separat.

Solid barneseng formet som et trehus og med praktiske skuffer

Vår billigste anbefaling, er en praktisk, smart og lekker barneseng som kan kjøpes hos Importpris. Sengen har en ramme som er formet som et trehus, hvor du kan henge gardiner for å gi barnet mer privatliv. Sengen kan brukes som lekehus, lesekrok og soveplass, mens de tre skuffene under madrassen gir plass til praktisk oppbevaring av klær, leker eller andre ting. Skuffene står på lettglidene hjul som ruller lett på både teppe- og tregulv, noe som gjør de enkle å rulle ut og inn. Importpris sin husseng er robust og holdbar i kvalitet. Sengerammen er laget av heltre i furu med mørkgrå farge, mens de sterke lamellene gir stabil støtte. Sengen i sin helhet måler 206 centimeter i lengden, 97 centimeter i bredden og 140 centimeter i høyden. Madrass på 90×200 centimeter må kjøpes separat, det samme gjelder gardiner. Utover det er sengen enkel å montere, passer inn i de fleste hjem i tidløse farge og er et godt kjøp for barn over 4 år.