Luksus og komfort med King Size seng

Størrelse på 210×210 cm er det som kjennetegner den store størrelsen King Size-senger. Vi har samlet våre anbefalinger av kontinentalseng og regulerbar seng som er best på luksus og komfort.

Er du av dem som foretrekker ekstra plass til å strekke seg og slappe av i en komfortabel seng er størrelsen 210×210 perfekt. Størrelsen gir både deg og partneren din plass nok til å nyte en god natt søvn. Enda bedre er det hvis du investerer i en seng av høyeste kvalitet. Blant markedets beste leverandører av ypperste kvalitet er nettbutikkene Nordic Dream og Bedre Netter. Begge butikkene har et bredt utvalg av store senger med madrasser som tilpasser seg din kroppsfasong og gir optimal støtte. Samtidig som du får kvalitet og komfort, er sengene også elegante i design med farger som passer enhver smak. Har du stort nok soverom er det med andre ord verdt å investere i en 210×210 seng. Erfaring tilsier enighet om at hver krone er verdt investeringen, spesielt når det gjelder opplevelsen av komfort. Mange småbarnsfamilier elsker den store størrelsen med plass til både partner og barn.

Regulerbar seng eller kontinentalseng 210×210?

Man skulle kanskje tro at seng er seng, men det er flere faktorer som spiller inn på din personlige opplevelse av komfort og kvalitet. Uansett om du velger rammemadrass, kontinentalseng eller en regulerbar seng er det viktig å velge en madrass med fasthet som passer deg. Likevel kan det være forvirrende å vite hvilken type seng man skal velge. Mens rammemadrass generelt er det rimeligere kjøpet, er kontinentalseng og regulerbar seng dyrere i pris. I takt med en høyere pris får du også en helt annen komfort. Regulerbare senger skiller seg ut fra andre med justerbare muligheter. Sengene er utstyrt med en elektrisk motor som lar deg justere hode- og fotenden basert på egne behov. Med en regulerbar seng kan du lese, se på TV, slappe av eller sove i stillingen som passer deg. Sengene egner seg for alle, men er spesielt nyttig hos personer med helseutfordringer som ryggsmerter eller søvnapné. Ved å justere for optimal stilling kan dette lindre ubehag og gi økt søvnkvalitet. En kontinentalseng 210×210 er også et luksuriøst kjøp med fasthet, stabilitet og komfort. En kontinentalseng består av tre lag med madrasser plassert oppå hverandre; En bunnmadrass, en fjærmadrass og en overmadrass. Kombinasjonen av dette gir en helhetlig og komfortabel søvn. Sengene er kjent for sin gode støtte, komfort og er en favoritt hos den generelle befolkningen som vil ha optimal kvalitet.

Våre anbefalte produkter i 2024

Stil, design, komfort og kvalitet er det som kjennetegner våre beste anbefalinger av regulerbar seng og kontinentalseng. 210×210 er en størrelse som ikke alle tilbyr, men hos Nordic Dream og Bedre Netter finner vi et bredt utvalg. Alle sengene tilbyr flere fastheter på madrassen.

Bestselgende favoritt av regulerbar dobbeltseng 210×210

Venus 4030 er en bestselger og favoritt som sørger for bedre søvn og velvære. Sengen er ikke bare en seng, men en seng som gir en revolusjonerende opplevelse av søvnkvalitet og komfort. Med regulerbar sengebunn i solid og funksjonelt design kan du selv justere hode- og fotenden etter egne behov. Sengens 20 centimeter høye og FSC-sertifiserte ramme i furu er utstyrt med en kraftig TD4-motor som gjør det enkelt å justere liggestillingen. Utover leveres Venus med madrass i ulike fastheter som imøtekommer preferanser og vektklasser, hvor alle madrassene har syv soner for optimal støtte. Den skreddersydde madrassen gir optimal støtte for kroppen ved å avlaste hodet, skuldrene, korsryggen og hoftene. I tillegg har madrassen en unik hoftesone som sørger for at ryggraden din opprettholder en ergonomisk posisjon gjennom hele natten. Også overmadrassen er av høy kvalitet og komfort. Venus 4030 selges med Essential Rönd overmadrass inkludert i prisen, men for et tillegg kan du oppgradere til Polar eller Mayan. Essential Rönd er likevel et godt nok valg. Overmadrassen er laget av 100 prosent naturlatex trukket med mykt antiskli-trekk for optimalt feste til madrassen. Det allergivennlige trekket er behandlet med probiotika og naturlige melkesyrer for å sikre en ren og sunn søvnopplevelse. Kombinert med ypperlig kvalitet og komfort er Venus 4030 pen å se på. Sengen har et elegant design og kan kjøpes i fargene svart, lysegrå, antrasitt eller beige.

Kontinentalseng 210×210 med luksus, komfort og kvalitet

For deg som vil ha en kontinentalseng som kombinerer luksus, komfort og kvalitet anbefaler vi Solveig Snö. Med 25 års garanti har Nordic Dram utviklet en kontinentalseng som kombinerer enkel eleganse med førsteklasses kvalitet for forbedret nattesøvn og hvile. I samarbeid med fageksperter er sengen utstyrt med syv komfortsoner og tre madrasslag for å sikre best mulig nattesøvn. Med tre lag bestående av rammemadrass, springfjærmadrass og overmadrass får du avansert teknologi for økt velvære. Springfjærmadrassen har egenskaper som på en naturlig måte avlaster kroppens trykkpunkter med syv komfortsoner, mens AirFlow-teknologi gir et sunt og kjølig sovemiljø. Overmadrassen gir en vektløs følelse med ErgiFlex-kjerne, trykkavlastende og en aktivt kjølende overflate som tilpasser seg kroppstemperatur og -vekt. Den nederste rammemadrassen har solid svensk furu og forsterkede trelameller i bunnen for å sikre stabilitet og holdbarhet. Solveig Snö er utstyrt med pocketfjærer av høyeste kvalitet for å sikre optimal komfort. Utover optimal komfort og høyeste kvalitet får du her en kontinentalseng med elegant design. Sengen er polstret med ekslusivt møbelstoff som er tilgjengelig i fargene lysegrå, mørkeblå, antrasitt og sand. Overmadrass og madrass kan kjøpes i fasthet medium eller ekstra fast.

Vår mest prisvennlig anbefaling av kontinentalseng 210×210

Avansert teknologi, skreddersydd komfort og solid konstruksjon er kjennetegnene i vår mest prisvennlig anbefaling. Senses 3030 er en kontinentalseng 210×210 til deg som vil investere i egen helse og velvære, men for en noe mer overkommelig pris. Her får du mye kvalitet og komfort for pengene. Sengen kjøpes med madrass og overmadrass, hvor madrassen kommer i tre ulike fastheter. Felles for alle tre er at de er utstyrt med syv bedre soner som gir skreddersydd støtte for hele kroppen. Madrassen avlaster hodet, skuldre, korsrygg og hofter, mens hoftesonen i 90 prosent fjærkraft gir en ergonomisk korrekt sovestilling hele natten. Når det gjelder valg av fasthet kan du velge mellom medium, fast eller ekstra fast. Mens den medfølgende overmadrassen Essential Rönd er av høyeste kvalitet med 100 prosent naturlatex, god ventilasjon og elastisitet. Overmadrassen har et allergivennlig trekk som er behandlet med probiotika og naturlige melkesyrer for å beskytte mot uønskede sengebakterier. På den måten sikrer du et sunt og rent sovemiljø. Selve rammemadrassen i Senses 3030 kontinentalseng er laget av danske materialer og svensk furutre, noe som garanterer solid kvalitet og holdbarhet. Den 12 centimeter høye og 4 centimeter tykke trerammen gir et stabilt fundament for sengen, slik at du kan nyte bedre netter. Senses 3030 kontinentalseng 210×210 er tilgjengelig i fargene antrasitt, lysegrå, svart og beige. Vi anbefaler sengen til deg som vil ha en høy kvalitet og komfort i ny seng. King Size-størrelse sikrer også romslig plass, enten du sover alene, med en partner eller har barn i sengen.