Skap ditt drømmerom med 140×200 sengeramme

Valg av seng og madrass er avgjørende for en god natt søvn. En av de mest populære størrelsene på markedet er 140×200 cm. Med våre anbefalinger av 140-sengeramme kan du spare plass på soverommet med stil, kvalitet og komfort.

Hver natt trenger vi mellom 7 til 9 timer søvn, slik at vi har energi til å gjennomføre gjøremål. Nok og god søvn er viktig for å opprettholde en sunn og frisk kropp. For å tilrettelegge for best mulig søvn er det derfor viktig å investere i riktig seng og madrass for deg. Med en sengeramme kan du selv styre hvilken madrass du vil kjøpe, samtidig som du har flere valgmuligheter når det gjelder design og stil. Senger i størrelsen 140×200 cm er blant markedets mest populære. Størrelsen har en ideell balanse mellom plassbesparelse, komfort og nok plass til å strekke seg ut i sengen. For single personer, ungdommer eller kjærester som liker å sove tett er sengeramme i denne størrelsen en godt kjøp. Hos nettbutikkene Bedre Netter og VidaXL er det et bredt utvalg av sengekammer i variert design for enhver stil. Enten du foretrekker moderne minimalisme, rustikk sjarm eller elegant luksus kan du finne en sengeramme som passer din stil. Med solid kvalitet av tre eller metall får du en sengeramme du kan ha glede av i flere år.

Våre anbefalte produkter i 2024

Vi gir deg våre beste anbefalinger av 140×200 cm sengeramme i ulike prisklasser og stiler. Felles for alle produktene er at du får kvalitet og langvarig komfort.

Harmoni, ro og eleganse med Bohol sengeramme

Med sin perfekte balanse mellom maskuline og feminine trekk, er Bohol en sengeramme som inviterer til harmoni og ro. Bedre Netter har her utviklet et kunstverk i proporsjonalitet, ro og eleganse med en solid sengeramme i møbeltrekk. Bohol sengeramme har et design som appellerer til både det maskuline og feminine, ved å sømløst smelte inn i ethvert soverom. Uansett hvilken innredning og stil du har, vil Bohol løfte rommet atmosfære og gi deg følelsen av harmonisk ro. Selv om Bohol scorer høyt på eleganse, design og stil, er den også høy på kvalitet. Sengerammen er bærekraftig produsert, laget FSC-sertifisert furu fra Sverige og trukket med OEKO-TEX-sertifisert møbelstoff. Kombinasjonen av solid furu og slitesterkt møbelstoff gir både langvarig kvalitet og tidløst design. Trekket er enkelt å vedlikeholde, holder seg i kvalitet og kan vare i flere tiår. Bohol leveres med lameller, slik at du kan velge egen madrass for å oppnå perfekt komfort. Vi anbefaler Bohol til deg som vil løfte atmosfæren på soverommet med en luksuriøs sengeramme. Du kan selv velge trekk i fargene beige, brun eller antrasitt

Tidløs og billig sengeramme 140×200 med skuffer

For deg som handler på budsjett, men fortsatt ønsker kvalitet er VidaXL sin sengeramme med skuffer et godt valg. Dette er en sengeramme som kombinerer enkelhet, tidløst design, praktisk lagringsplass og kvalitet med gunstig pris. Rammen er laget av solid heltre i furu, et vakkert naturmateriale som tilfører en varm og innbydende atmosfære på soverommet. Rammens rette årringer, særegne og rustikke utseende av furu gir en følelse av autentisitet og naturlig skjønnhet. VidaXL sin sengeramme har en solid konstruksjon, utstyrt med solide kryssfiner-lameller som sørger for god vektfordeling og holder madrassen på plass. Summen av dette gjør at du får en komfortabel og stabil søvnopplevelse gjennom hele natten. For deg med begrenset plass på soverommet kan VidaXL sin sengeramme også by på praktisk lagringsplass. Under sengen er det skuffer som gir rikelig med plass til oppbevaring av det du måtte ha behov for. Sengerammen kan kjøpes i fargene naturlig furu, svart eller hvit.

Klassisk sengeramme i pulverlakkert metall og solid kvalitet

Vår billigste anbefaling er VidaXL sin klassiske sengeramme i pulverlakkert metall, som kan kjøpes i fargene svart, hvit eller grå. For en svært gunstig pris leverer VidaXL kvalitet, tidløst design og langvarig bruk. Sengerammen er har en solid konstruksjon med pulverlakkert metall som gjør den robust og slitesterk gjennom flere år. Med solide kryssfinerplater er du garantert støtte og komfort, slik at du kan nyte en god natt søvn. Når det gjelder stil og design får du her en sengeramme med den klassiske utformingen, noe som gjør den til et allsidig valg for enhver stil. Sengerammen passer godt inn på det moderne, minimalistiske eller tradisjonelle rommet og vil være et stilig tillegg som løfter rommet. Med metall som materiale får du en sengeramme som er enkel å rengjøre og vedlikeholde. Velg en passende madrass for deg og nyt nettene i denne tidløse sengerammen av høyeste kvalitet.